Παραστάσεις στο Θέατρο Επιδαύρου – Ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Παραστάσεις στο Θέατρο Επιδαύρου – Ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, για το έτος 2012, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γνωρίζεται ότι, για το χρονικό διάστημα από 6 Ιουλίου 2012 έως 11 Αυγούστου 2012, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, κατά τις ώρες 22:45’ έως 00:40’, θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Μονοδρόμηση του τμήματος της Εθνικής Οδού Ισθμίων-Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, με κατεύθυνση από Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου προς Λυγουριό και από το Αρχαίο Θέατρο, έως την συμβολή της με την Εθνική Οδό Λυγουριού-Κρανιδίου.
  • Μονοδρόμηση του τμήματος της Εθνικής Οδού Άργους-Ναυπλίου- Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου (με κατεύθυνση από Κέντρο Υγείας Λυγουριού, προς το κέντρο του Λυγουριού), από την διασταύρωση Κέντρου Υγείας, έως την συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Λυγουριού-Αρχαίας Επιδαύρου (Διασταύρωση 11ης).
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, πριν τη συμβολής της Εθνικής Οδού Άργους-Ναυπλίου- Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, με την Παλαιά Εθνική Οδό Λυγουριού-Αρχαίας Επιδαύρου (Διασταύρωση 11ης ).
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος, επί της Λεωφόρου Ασκληπιού, εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Λυγουριού και για το τμήμα της, από την Πλατεία Ασκληπιού (39,4 χιλ. Εθνικής Οδού Ναυπλίου – Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου), μέχρι και το 35,2 χιλ. αυτής, τις ίδιες ημέρες και για το χρονικό διάστημα, από τις ώρες 19:00’ έως 00:30’, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων της Αστυνομικής Διεύθυνση Αργολίδας.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *