Φάνης Στεφανόπουλος: Με γνώση, όραμα και αγάπη για την Ερμιονίδα

Φάνης Στεφανόπουλος: Με γνώση, όραμα και αγάπη για την Ερμιονίδα

Όντας ένα μεγάλο μέρος της οικογένειάς μου στο Βοθύκι Τραχειάς, με την Ερμιονίδα στο επόμενο βήμα, αισθάνομαι τον τόπο οικείο και τα προβλήματά του τα γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Μπορεί το Μεγαλοβούνι να ορθώνεται και να αποκόβει ένα μεγάλο μέρος της Ερμιονίδας από την υπόλοιπη Αργολίδα, μπορεί η παλιά χάραξη του δρόμου, με τις πολλές στροφές και τα επικίνδυνα σημεία, το χειμώνα με τα χιόνια και τους παγετούς να δυσκολεύει το πέρα – δώθε της περιοχής με αγορές, υπηρεσίες και νοσοκομεία, όμως όλα αυτά είναι μια πρόκληση για παρεμβάσεις ουσίας. Όπως, για παράδειγμα, ο περιφερειακός του Λυγουριού που ευκόλυνε την κίνηση και μείωσε δραστικά τον χρόνο της διαδρομής Ναύπλιο – Ερμιονίδα και ολοκληρώθηκε από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ως καταγόμενος από αγρότες, ως Περιφερειακός σύμβουλος αλλά και ως εντεταλμένος σε αυτή τη θέση για να προασπίζω το δικαίωμα των αγροτών του τόπου μου στην δυνατότητα να έχουν καλό και άφθονο νερό για να αναπτύσσουν τις καλλιέργειές τους, παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την επέκταση του δικτύου του Αναβάλου προς την Επίδαυρο και την Ερμιονίδα.

Πάντα με ενοχλούσε το ότι το Καραντζά και το Μπάφι (Αγία Ελένη), ενώ είναι δίπλα μας, για κάποιον αφύσικο λόγο δεν ανήκουν διοικητικά στην Αργολίδα και κατ’ επέκταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως και η υπόλοιπη Τροιζηνία, οι Σπέτσες, η Ύδρα…

Ένας ενιαίος χώρος που θα μπορούσε να οργανωθεί και να λειτουργεί συντονισμένα για την εξυπηρέτηση, αφ’ ενός, των πολιτών του αλλά και για την τουριστική του ανάπτυξη, με στόχο την προσέλκυση υψηλού τουρισμού, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Έχω ιδέες και προτάσεις πάνω σ’ αυτό το τόσο φλέγον θέμα.

Πιστεύω πως η αγροτική και η τουριστική ανάπτυξη αποτελούν το μέλλον για την οικονομική ανάπτυξη ΟΛΗΣ της Αργολίδας. Μαζί με την ουσιαστική και απρόσκοπτη πρόσβαση στις διοικητικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες Υγείας.

Για όλα αυτά αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ και στη συνέχεια αν με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας.

Στεφανόπουλος Θεοφάνης (Φάνης)

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας

με τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

fanis

Ο Φάνης Στεφανόπουλος γεννήθηκε στο Άργος το 1953 και κατάγεται από την Σκοτεινή και το Βοθύκι Τραχειάς.

Είναι παντρεμένος με την κτηνίατρο Γεωργία Καραμπέτσου με καταγωγή από την Δήμαινα (Δήμος Επιδαύρου), και έχει ένα γιο τον Γιώργο.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός κάτοχος πτυχίων MSE & ASH. Εργάστηκε ως καθηγητής στο τεχνικό λύκειο Άργους, εργάστηκα ως τεχνικός αυτοματισμών στη βιομηχανία, τεχνικός οπτικοακουστικών μέσων, τεχνικός ιατρικών συσκευών, και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο Άργος με ορθοπεδικά είδη και ιατρικά μηχανήματα.

• Από τον Ιούνιο του 2017, έχει οριστεί εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Απασχόλησης και Αλληλεγγύης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
• Έχει διατελέσει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου στα θέματα Υγείας, Παιδείας και Απασχόλησης.

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *