Ξεκίνησε δυνατά από το Λουκαΐτι ο Τάσος Λάμπρου (pics)

Ξεκίνησε δυνατά από το Λουκαΐτι ο Τάσος Λάμπρου (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου, η ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσου Λάμπρου, στο Λουκαΐτι.

file

Ο Τάσος Λάμπρου, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος, το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για κάθε δημότη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο, έμφαση στην ενότητα, την συλλογικότητα και την χωρίς αποκλεισμούς λειτουργία του Δήμου, έτσι ώστε απο την 1η Σεπτεμβρίου 2019, να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια νέα εποχή.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, ανέφερε τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει η ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, ως η αυριανή Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας, για το Λουκαΐτι.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι εκτός από την καθημερινότητά, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό, προτεραιότητα θα δοθεί στους παρακάτω βασικούς άξονες για το Λουκαΐτι.

Αναλυτικά ο κ. Λάμπρου είπε:

“Πρώτο μέλημα μας, είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια νερού ύδρευσης στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (Χειμώνα – Καλοκαίρι).

“Δεύτερο μέλημα μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων του Λουκαϊτίου. Ο κάθε κτηνοτρόφος και αγρότης, θα έχει πρόσβαση στην στάνη του, στον βοσκότοπο του και στο αγρόκτημα του, δίχως καμία εξαίρεση σε ψηφοφόρους μας και μη”.

“τρίτο μέλημά μας, είναι ο σεβασμός στο Κοιμητήριο του χωριού, με το συχνό καθαρισμό και την τακτική περιποίηση του”.

“Τέταρτο μέλημα μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Διδύμων – Λουκαϊτίου, τον Γαλακτομικό Συνεταιρισμό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο”.

Στο τέλος της ομιλίας του, και κάτω από το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρισταμένων Δημοτών, ο κ. Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, με καταγωγή από Λουκαΐτι – Δίδυμα – Ράδο.

file

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στους Φούρνους

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *