Περιήγηση – ξενάγηση στην Ακρόπολη της Αρχαίας Ασίνης και στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο

Περιήγηση – ξενάγηση στην Ακρόπολη της Αρχαίας Ασίνης και στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και η Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, στα πλαίσια των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών, διοργανώνουν από 9 ως 12 Μαΐου 2019 στην Αρχαία Ασίνη, του Δ.Δ Ασίνης του Δήμου Ναυπλίου κάποιες δραστηριότητες. 

Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης & Αγίας Παρασκευής που είναι ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς, θα διοργανώσει σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας μια περιήγηση την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 που θα ξεκινήσει από το εκκλησάκι της Παναγιάς Θεοτόκου της Αρχαίας Ασίνης στις 11:00 π.μ..

Η βόλτα μας θα ξεκινήσει με κάποια ενημέρωση από εκπρόσωπο της Εφορίας Αρχαιοτήτων που θα μας πει χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία που έγραψε η Ασίνη από το 3600 Π.Χ. ως σήμερα. Έπειτα θα ακολουθήσει ξενάγηση στην Ακρόπολη της Αρχαίας Ασίνης και στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο στο Λόφο της Μπαρμπούνας.

Στο τέλος το σωματείο μας θα προσφέρει χρόνο για δημιουργικό διάλογο και κάποιο κέρασμα στο “XeniCamp & Bungalows – Agrotourism Holiday Village” που βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου της Μπαρμπούνας στην Ασίνη.

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *