Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αργείος Πρωταθλητής Μάριος Τσουρδίνης

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αργείος Πρωταθλητής Μάριος Τσουρδίνης

Σαράντα πέντε κορυφαίους αθλητές-υπότροφους του Ιδρύματος Λεβέντη, υποδέχθηκε το Σάββατο (6/04) στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας απευθυνόμενος προς τους αθλητές, αρκετοί εκ των οποίων προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (κάποιοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση) τόνισε μεταξύ άλλων πως «εκπροσωπείτε το πρότυπο της Αριστείας», ενώ συνέχισε: «Τούτο σημαίνει ότι η Αριστεία σας συντίθεται, με άκρως αρμονικό τρόπο, από τα τρία συστατικά στοιχεία του Ολυμπιακού Πνεύματος».

Μεταξύ των προσκεκλημένων στο προεδρικό Μέγαρο ήταν και ο Αργείος πρωταθλητής του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Μάριος Τσουρδίνης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Παρών» ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη, Χάρης Δαυίδ, ο επί τέσσερις φορές αρχηγός της ελληνικής αποστολής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννης Παπαδογιαννάκης και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Τα τελευταία 20 χρόνια το Ίδρυμα Λεβέντη, παρέχει οικονομική ενίσχυση, μέσω υποτροφιών σε αθλητές που προετοιμάζονται για πρόκριση ή συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια την τελευταία 4ετία και συγκεκριμένα έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι επίσης άλλα δύο ακόμη Ιδρύματα, η Ελληνική Πρωτοβουλία και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Μετά το Προεδρικό Μέγαρο, οι αθλητές και οι αθλήτριες, μετέβησαν στο Ζάππειο σε εκδήλωση βράβευσης των φετινών υπότροφων του Ιδρύματος Λεβέντη.

—————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *