Βασιλική Καχριμάνη & Νικόλαος Μπουταΐτης ενισχύουν το ρόστερ του Καμπόσου (2 vids)

Βασιλική Καχριμάνη & Νικόλαος Μπουταΐτης ενισχύουν το ρόστερ του Καμπόσου (2 vids)

Η Βασιλική Καχριμάνη επιχειρηματίας και ο Νικόλαος Μπουταΐτης υπάλληλος σε οικονομική υπηρεσία ΟΤΑ είναι δυο ακόμα υποψήφιοι που συμπορεύονται με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου.

Η κα Βασιλική Καχριμάνη δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος  να μου προτείνει να σταθώ στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές. Αποτελεί για  μένα πραγματική τιμή γιατί βλέπω δίπλα μου μια πόλη που αναδημιουργείται , ένα δήμαρχο που είναι μπροστάρης πάντα και εργάζεται σκληρά. Όσοι ανήκουμε στον επιχειρηματικό τομέα όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο να εργάζεται και να προσφέρει δεν τον αφήνουμε να φύγει. Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει απαντήσεις για δυο μεγάλα θέματα που προβληματίζουν τους πολίτες .Την ανεργία και την εισροή χρήματος! Το Μυθολογικό Πάρκο θα λύσει και τα δυο αυτά θέματα και γι αυτό θέλω να συμπορευθώ μαζί του και θα είμαι περήφανη που θα είμαι στην ομάδα του. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας ευρωπαϊκή. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και θα δουλέψω για το Άργος μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις!»

Ο κ. Νικολαος Μπουταΐτης δήλωσε:

«Θέλω με την σειρά μου να  ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καμπόσο για την πρόταση που μου έκανε. Η κινητήριος δύναμη που με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση του και να συμπορευθώ μαζί του είναι η προσφορά του και το διορατικό πνεύμα του καθώς και όσα πρεσβεύει για τον τόπο του. Εύχομαι καλή δύναμη στην παράταξη μας!»

Δείτε την παρουσίαση:

—————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *