Η Toyota δημιούργησε το απόλυτο αντικλεπτικό!

Η Toyota δημιούργησε το απόλυτο αντικλεπτικό!

Μία πολύ έξυπνη όσο και παράξενη ιδέα είχε η Τoyota στο να δημιουργήσει ένα αντικλεπτικό σύστημα που σίγουρα θα φέρει δάκρυα στα μάτια των υποψήφιων κλεφτών. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο υπό κανονικές συνθήκες φροντίζει να ψεκάζει με άρωμα το αυτοκίνητο, έχοντας μάλιστα την ικανότητα να αντιλαμβάνεται ποιος το οδηγεί και ανάλογα να γεμίζει την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου με το άρωμα της αρεσκείας του.

Η Toyota πήγε την ιδέα αυτή ένα βήμα παραπέρα, και πατεντάρισε ένα σύστημα το οποίο όταν αντιληφθεί ότι υπάρχει κακόβουλη προσπάθεια κάποιου να μπει στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ψεκάζει δακρυγόνο για να τον απομακρύνει! Το σύστημα βέβαια βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο εξέλιξης ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει λάθος στην εκτίμηση για το ποιος προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητο. Όπως επίσης να υπάρξουν οι κατάλληλες ασφαλιστικές δικλείδες ότι δεν θα ψεκάσει με το αέριο την γύρω περιοχή αν το αυτοκίνητο εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα.

Από την άλλη η ιδέα μοιάζει αρκετά έξυπνη και σίγουρα άκρως ικανή να αποτρέψει τους κλέφτες από το να μπουν στο σαλόνι του αυτοκινήτου. Και αν δεν προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, τουλάχιστον θα έχει μείνει το σύστημα που ψεκάζει με άρωμα και αιθέρια έλαια τον χώρο του αυτοκινήτου, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για οδηγό και επιβάτες.

Παναγιώτης Τριτάρης/www.carzine.gr

—————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *