Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

By / 5 months ago / BANNER, ΑΡΓΟΛΙΔΑ / No Comments
Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Άργους πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των μελών των Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίο.

Ακολούθησε ομιλία από την ιατρό βιοπαθολόγο – μικροβιολόγο κα Αργυροπούλου Αναστασία με θέμα ¨ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ¨ Νέες συνήθειες που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην καινούργια χρονιά, απλές αποφάσεις για σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο ζωής των ηλικιωμένων.

To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος φυσικά του νομικού προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Ευάγγελος Τζαβέλλας, οι αντιδήμαρχοι Θοδωρής Οικονόμου, Βασίλης Τάγκαλης, Χρήστος Πετσέλης, Κατερίνα Μπόμπου, Δούρος Παναγιώτης , ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, η πολιτευτής με τη ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Νίκος Δελής πρόεδρος της ”ΑΡΓΩ”, η Ελισάβετ Δήμα Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑΜ, ο Τρύφωνας Μποζιονέλος μέλος του ΝΠΔΔ, ο Παναγιώτης Σκούφης πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, η Δέσποινα Δαμασκηνού πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο Ιωάννης Νότης δημοτικός σύμβουλος, η Σπυριδούλα Σπανού μέλος του ΝΠΔΔ, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ελένη Σιδέρη Σαρρή κ.α.

—————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

News News

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *