Κατερίνα Μιχαλοπούλου: Μια νέα Μηχανολόγος Μηχανικός στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου

Κατερίνα Μιχαλοπούλου: Μια νέα Μηχανολόγος Μηχανικός στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου

Ανακοινώθηκε μια ακόμα σημαντική υποψηφιότητα για  την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου. Η Κατερίνα Μιχαλοπούλου Μηχανολόγος Μηχανικός εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της «Αλλαγής Πορείας», ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την γυναικεία παρουσία στα κοινά του τόπου μας.

«Ο Δήμαρχος έχει παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στον τόπο μας και επειδη δεν με αγγίζουν οι κομματικές ταυτότητες και πεποιθήσεις και είμαι άνθρωπος που πιστεύω στα έργα, γι αυτό αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια του και να θέσω την υποψηφιότητα μου μαζί του. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνει». Δήλωσε η κ. Μιχαλοπούλου

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε: «Άλλη μια σπουδαία προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο μας η Κατερίνα Μιχαλοπούλου μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, με σπουδαία επαγγελματική δραστηριότητα. Ετσι τα νέα παιδιά δίνουν  πνοή στους παλαιότερους και πιο έμπειρους. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα που θα δώσει μαζί μας!»

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *