Την καταχώρηση του κελιού του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

By / 5 months ago / BANNER, ΕΛΛΑΔΑ / No Comments
Την καταχώρηση του κελιού του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Το ενδεχόμενο να εκμισθώνει το κελί του στις αγροτικές φυλακές Βόλου μέσω της πλατφόρμας Airbnb όταν δεν βρίσκεται εκεί, μελετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας περνά όλο και λιγότερο καιρό στη φυλακή και σκέφτεται να καταχωρήσει το κελί του στην δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης, για τα διαστήματα που δεν το χρησιμοποιεί.

«Πρόκειται για μια επαναστατική πλατφόρμα και ο κ. Κουφοντίνας είναι επαναστάτης. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα περνάει από τη φυλακή περιστασιακά, δεν βλέπει το λόγο να μην την αξιοποιήσει» είπε η κ. Κούρτοβικ.

Σύμφωνα με την ίδια, η αξιοποίηση του κελιού θα γίνει στα πλαίσια του σωφρονιστικού τουρισμού τον οποίο επιθυμεί να λανσάρει το ηγετικό στέλεχος της 17Ν, παράλληλα με την ενασχόληση του με τη μελισσοκομία. Η διαμονή θα περιλαμβάνει βασικές ανέσεις, ευχάριστες αγροτικές εργασίες στην ύπαιθρο, τρία γεύματα την ημέρα καθώς και αντίγραφα των βιβλίων του κ. Κουφοντίνα για όσους πάσχουν από αϋπνία.

«Ο πελάτης μου παρότι θα συνεχίσει να μάχεται την αστική δημοκρατία, και το διεθνές και εγχώριο κεφάλαιο, επιθυμεί να κάνει παράλληλα και μία στροφή στην επιχειρηματικότητα. Είναι ένα δικαίωμα που τού προσφέρει ο νόμος» κατέληξε η κυρία Κούρτοβικ.

Πηγή: tovatraxi.com

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *