Γιατί η Αντιπεριφέρεια παράτησε το δρόμο από το Λάλουκα προς Μπολάτι;

Γιατί η Αντιπεριφέρεια παράτησε το δρόμο από το Λάλουκα προς Μπολάτι;

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάλουκα κ. Γεώργιος Πίκης διαμαρτύρεται για την εγκατάλειψη από την Αντιπεριφέρεια του δρόμου από το Λάλουκα προς Μπολάτι:

Ως Πρόεδρος της Κ. Λάλουκα και ως αποδέκτης καθημερινών παραπόνων θέλω να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και τώρα στο δρόμο Λάλουκα προς Μπολάτι. Η Αντιπεριφέρεια έχει ξεκινήσει το έργο και το έχει αφήσει στη μέση…

Ο καιρός περνάει και ουδεμία βελτίωση έχουμε δει. Με την ανάληψη του έργου από την Αντιπεριφέρεια Αργολίδος τον Αύγουστο του 2018 περιμέναμε πως θα ολοκληρωνόταν σε εύλογο χρονικά  διάστημα, όμως οι τεράστιες λακκούβες παραμένουν ακόμα εκεί. Δυστυχώς κάθε μέρα γίνομαι αποδέκτης παραπόνων και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις άνθρωποι έχουν κινδυνέψει να πάθουν ζημιές στα αυτοκίνητα τους αλλά εγκυμονούν και κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια με τη διέλευση αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων.

Γι’  αυτό θέλω να διαμαρτυρηθώ δημόσια πλέον για την παρούσα κατάσταση και να διευκρινίσω πως από μέρους μου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λήξει επιτέλους το θέμα για έναν δρόμο 1800 μέτρων.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάλουκα

Γεώργιος Πίκης

φωτο αρχείου

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *