Το αποκαλυπτικό βίντεο με την σύγκρουση στο Ενόδιο – Τι σχέση με το ατύχημα έχει η τρύπα; (vid + pics)

Το αποκαλυπτικό βίντεο με την σύγκρουση στο Ενόδιο – Τι σχέση με το ατύχημα έχει η τρύπα; (vid + pics)

Σύγκρουση δύο οχημάτων είχαμε σήμερα στην περιοχή του Ενόδιου, λίγο μετά τα Φίχτυα Άργους, προς Κόρινθο. Αποκαλυπτικό το βίντεο για το ατύχημα…

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο το γκρι Citroen κατευθυνόμενο προς Άργος και λίγα μέτρα πριν την στροφή με τις γραμμές είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα σχεδόν δύο μέτρα.

Κατά την δική μας άποψη, ο οδηγός περνώντας την τρύπα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, μετά την τρύπα έχασε τον έλεγχο, προχώρησε στη στροφή με τις γραμμές και εκεί βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το λευκό αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή που πήγαινε στην πορεία του.

Αν το σενάριο μας είναι σωστό, όπως φαίνεται, τότε η τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα ενός κύριου εθνικού δρόμου, όπως είναι αυτός από Άργος προς Κόρινθο, ήταν η αιτία για ένα ακόμη ατύχημα που ευτυχώς δεν κατέλειξε σε δυστύχημα.

Η σύγκρουση έγινε στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών μετά τα Φίχτυα προε Ενόδιο και Κόρινθο. Ευτυχώς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένας, ενώ μια σχετική αναστάτωση προκλήθηκε από το γεγονός ότι μια εκ των επιβαινουσών είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Να σημειωθεί ότι στο λευκό αυτοκίνητο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουτσοδήμος του Ερμή Κιβερίου, που πήγαινε την εγκυμονούσα γυναίκα του στο γιατρό στην Αθήνα.

        

Πηγή: argonafplia.gr

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

George George

The author didn't add any Information to his profile yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *