Τα ζώδια σήμερα: 5 Nοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα: 5 Nοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

ΚΡΙΟΣΜπορεί να είναι εύκολο να εστιάσεις στις ασήμαντες ενοχλήσεις, που μειώνουν την ερωτική σου απόλαυση σήμερα. ΤΑΥΡΟΣΘέλετε να συνεχίσετε να ασχολείστε με τα ασήμαντα, ή να επικεντρωθείτε σε μια μεγαλύτερη εικόνα που ξεδιπλώνεται τώρα μπροστά σας;
ΔΙΔΥΜΟΙΣας προσφέρονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σςα και σας δίνεται η ευκαιρία να τις αξιοποιήσετε. ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ υπομονή και η επιμονή, είναι το εισιτήριά σου για την επιτυχία σας
ΛΕΩΝΜπορεί να είναι πρόκληση, αλλά έχετε περάσει και χειρότερα από αυτά που ζεις τώρα. ΠΑΡΘΕΝΟΣΟι νέοι έρωτες, θα έρθουν από την νέα εβδομάδα στην ζωή σας και ίσως και κάτι τελικά να τραβήξει την προσοχή σας.
ΖΥΓΟΣΟι μέρες θα σας φέρουν και περισσότερα χρήματα και περισσότερη δουλειά. ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ υπομονή σας, έχει αρχίσει και παίρνει άλλες διαστάσεις και αυτό τελικά δεν είναι και τόσο καλό. Αν βλέπετε ότι κάτι σας πιέζει ή σας αδικεί καλύτερα να το περιορίσετε.
ΤΟΞΟΤΗΣΈχουν γίνει πολλά λάθη από την μεριά σας και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει και κάνει τον άνθρωπο σας να προβληματίζεται… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ μακροχρόνια ισορροπία σας μπορεί να μην λειτουργεί καλά για εσάς τώρα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣΔεν είστε από τα άτομα που θα κρατήσουν κάποιον στην ζωή τους, αν δεν υπάρχουν οι σωστές προδιαγραφές. ΙΧΘΕΙΣΕίστε μέσα σε καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν και πρέπει με τον σύντροφο σας, να τις συζητήσετε!

Περισσότερα: Τα ζώδια σήμερα: 5 Nοεμβρίου | E-Daily.gr 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *