Δύσκολη βραδιά η χθεσινή για την Ελένη Παναγιωτοπούλου

Δύσκολη βραδιά η χθεσινή για την Ελένη Παναγιωτοπούλου

Δεν φτάνει που κατάπιε αμάσητα όσα είπε ο Παναγιώτης Νίκας για την απραξία της περιφερειακής αρχής Τατούλη σε σοβαρά θέματα της Αργολίδας και μάλιστα απευθυνόμενος ονομαστικά στην κυρία Παναγιωτοπούλου.

Ήρθε και η αντίδραση του συζύγου της για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή σύμβουλο του Πέτρου.

Όταν ο Νίκος Γκαβούνος ανέβηκε στο βήμα και απευθυνόμενος προς τους 2 Γραμματείς του κόμματος μίλησε για την διαγραφή Καμπόσου και ρώτησε τι προτίθενται να κάνουν για την επιστροφή του, ο σύζυγος της κυρίας Παναγιωτοπούλου αντέδρασε λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Κατ΄αρχήν είναι εντυπωσιακό γιατί άγνωστος στους νεοδημοκράτες πολύ αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο κύριος , βέβαια είναι λογικό να μην τον ξέρουν , ίσως σε συνέλευση ενός άλλου κόμματος εξουσίας να ήταν περισσότερο γνωστός.

Εντάξει όλοι ξέρουμε την στάση του στο εν λόγω θέμα ,αφού παίρνει  δημόσια θέση και  δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει ανοιχτά την στήριξη του στον φερόμενο ως υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Καρούζο .

Ας τo ξεπεράσουμε όμως αυτό όπως και το γεγονός πως δεν είχε καμία δουλειά εντός της αιθούσης, δεν είναι δυνατόν όμως να προσπεράσουμε  πως δεν είχε κανένα λόγω στο ανώτατο κομματικό όργανο της Ν.Δ. στο Νομό, γιατί ξέρετε εδώ δεν παίζουν δικαιώματα βασιλικού συζύγου.

Επίσης να τον ενημερώσουμε πως η ΝΟ.Σ. δεν είναι καφενείο της πλατείας του Αγίου Πέτρου όπου άγεται και φέρεται υπερ του φερόμενου ως υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Άσε που πολιτικά όλο αυτό που έκανε χτες ήταν ανφέρ για  την  Ελένη Παναγιωτοπούλου , αφού ουσιαστικά μηδένισε την πολιτική της παρουσία παίρνοντας αυτός τον λόγο λες και εκείνη ήταν ωσεί παρούσα  και από την άλλη έβαλε σκληρά απέναντι στην Ελένη Παναγιωτοπούλου όσους νεοδημοκράτες είναι Καμποσικοί και είναι πάρα πολλοί αυτοί, εξατμίζοντας έτσι τις όποιες πιθανότητες να πραγματοποιήσει τις όποιες  πολιτικές της φιλοδοξίες.

Πηγή: www.parapolitikaargolida.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

One Comment

  • Ακακιος04. Nov, 2018

    Kαι ποιος τον παίρνει χαμπάρι αυτόν το τύπο…Ένας γραφικός είναι που θέλει να βγάλει την γυναίκα του βουλευτίνα…Αμ Δε…..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *