Οι γυναίκες αποκαλύπτουν: «Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος στον άνδρα!»

Οι γυναίκες αποκαλύπτουν: «Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος στον άνδρα!»

Οι επιστήμονες προσπάθησαν για μία ακόμη φορά να δώσουν απάντηση στο καυτό ερώτημα που απασχολεί τους άντρες: Τελικά το μέγεθος μετράει;

Η σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση PLOS One όχι μόνο δίνει απάντηση στο ερώτημα αλλά μάλιστα καταδεικνύει σε ποιες περιπτώσεις οι γυναίκες αναζητούν τα πιο «προικισμένα» αρσενικά.

Οι επιστήμονες υπογραμμίζουν ότι οι προτιμήσεις των γυναικών όσον αφορά το μέγεθος του ανδρικού μορίου μπορούν να επηρεάσουν την αυτοεικόνα του άνδρα για το ίδιο του το σώμα αλλά και τη σεξουαλική του υγεία.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες έρευνες αυτού του είδους, στις οποίες το δείγμα των γυναικών που συμμετείχαν έπρεπε να επιλέξουν αυτό που θεωρούσαν «ιδανικό» βάσει φωτογραφιών, αυτή τη φορά ζητήθηκε από τις γυναίκες να επιλέξουν βάσει 33 διαφορετικών τρισδιάστατων μοντέλων. Στη νέα έρευνα συμμετείχαν 75 γυναίκες και τους ζητήθηκε να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους ανάλογα με το είδος της σχέσης, δηλαδή μόνιμη ή περιστασιακή.

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού διαπίστωσαν ότι οι προτιμήσεις των γυναικών παρουσιάζουν… αυξητικές τάσεις όταν η σχέση που διατηρούν με έναν άντρα είναι αμιγώς σεξουαλική (one night stand), ενώ αν πρόκειται για ένα μόνιμο σύντροφο φαίνεται πως είναι λιγότερο απαιτητικές!

Όταν πρόκειται για περιστασιακή σχέση, το μέγεθος που φάνηκε να προτιμούν οι γυναίκες ήταν κατά μέσο όρο 16,3 εκατοστά σε μήκος και 12,7 εκατοστά σε περίμετρο όταν είναι σε στύση. Αντιθέτως, για μια μόνιμη σχέση, το «ιδανικό» μέγεθος ήταν κατά μέσο όρο 16 εκατοστά σε μήκος και 12,2 εκατοστά σε περίμετρο (σε στύση).

Μια πιθανή εξήγηση για τα παραπάνω ευρήματα είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν πόνο ή άλλου είδους ενοχλήσεις λόγω του αυξημένου μεγέθους, κάτι που θέλουν φυσικά να αποφύγουν εάν διατηρούν μόνιμη σχέση με έναν άντρα. Από την άλλη, το μεγάλο μέγεθος σε περίπτωση περιστασιακής σχέσης αντισταθμίζει κατά κάποιο τρόπο την απουσία συναισθηματικών δεσμών.

Πηγή: onmed.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *