Απεβίωσε πλήρης ημερών ο δημοσιογράφος & εκδότης Κυριάκος Καλκάνης

Απεβίωσε πλήρης ημερών ο δημοσιογράφος & εκδότης Κυριάκος Καλκάνης

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα, ξημερώματα Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος της Αργολίδας και αγαπητός φίλος και συνάδελφος Κυριάκος Καλκάνης, σε ηλικία 88 ετών.

Καταγόμενος από την Δροσοπηγή της Μάνης είχε έρθει στο Ναύπλιο από την δεκαετία του 40, όπου και έγραψε την δική του ιστορία ως δημοσιογράφος αλλά και ως πρωτοπόρος εκδότης δυο ημερησίων εφημερίδων (ΕΙΔΗΣΕΙΣ 1986 & ΕΣΠΕΡΙΝΗ 1995).

Στις εφημερίδες του δούλεψαν και μαθήτευσαν οι περισσότεροι σημερινοί δημοσιογράφοι του νομού (πλην εμού και κάποιων άλλων ελαχίστων).

Μπορεί ποτέ να μην είχαμε επαγγελματική συνεργασία όμως δεν ξεχνώ πως με είχε στηρίξει επανειλημμένως στα πρώτα μου βήματα με το ΡΑΔΙΟ ΗΡΑ αλλά και στην εν συνεχεία πορεία μου.

Η κηδεία του Κυριάκου Καλκάνη θα γίνει αύριο, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 11:30, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

——————————

Η φωτογραφία είναι από επίσκεψη του κοινού μας φίλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Γιαννόπουλου στη Νέα Τίρυνθα (Κοφίνι) (τέλη 1993 – αρχές 1994;). Στην άκρη αριστερά διακρίνεται αμυδρά ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσογιάννης…

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *