Η ΝΔ θέλει Καμπόσο βουλευτή, μετά το συλλαλητήριο

Η ΝΔ θέλει Καμπόσο βουλευτή, μετά το συλλαλητήριο

Οι προεκλογικές συζητήσεις για το πώς και με ποιους θα στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων έχουν αρχίσει από τώρα. Τα κομματικά και τοπικά στελέχη αναζητούν ανθρώπους για τα ψηφοδέλτια, που πιστεύουν ότι θα έχουν απήχηση στο εκλογικό σώμα. Τι πιο αναμενόμενο λοιπόν αυτή την περίοδο, που το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου για την ονομασία των Σκοπίων και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου  να βρίσκονται στο προσκήνιο να προκαλέσουν και το ενδιαφέρον τον κομμάτων.

Μετά την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη το επόμενο πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις από πλευράς ομιλητών ήταν ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος. Προερχόμενος από τον χώρο της ΝΔ αλλά και αρκετές φορές σκληρός επικριτής της ο Δημήτρης Καμπόσος είναι από εκείνους που δεν φοβούνται τις συγκρούσεις. Για την ιστορία, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατάφερε να ξεπεράσει το 60%.

Η παρουσία του στο συλλαλητήριο και η επιρροή του στην Αργολίδα δεν πέρασε απαρατήρητη στη ΝΔ και όπως έχει ήδη  διαρρεύσει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη προτείνει στον Δήμαρχο του Άργους  να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για βουλευτής στην Αργολίδα. Η προσπάθεια της ΝΔ για ανανέωση είναι δεδομένη και ο Δήμαρχος του Άργους φαίνεται να είναι ελκυστική επιλογή για την Πειραιώς καθώς έχει μεγάλη επιρροή και στο Νομό αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Πηγή: www.12vima.gr

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *