Χρησιμοποιεί εντελώς λάθος τα όργανα στο γυμναστήριο και γίνεται viral

Χρησιμοποιεί εντελώς λάθος τα όργανα στο γυμναστήριο και γίνεται viral

Τα γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο γεμίζουν με «νεοσύλλεκτους» τον Ιναουάριο, καθώς προσπαθούν να χάσουν τα κιλά που πήραν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Αλλά ένας άνδρας στο Σαράγεβο της Βοσνίας,έδειξε πόσο ανίδεος είναι σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να σκαρφαλώνει επάνω στο μηχάνημα και να πηδά επάνω- κάτω σε μια θεαματικά κακή προσπάθεια να χρησιμοποιήσει τη συσκευή.

Δείτε το βίντεο εδώ: Χρησιμοποιεί εντελώς λάθος τα όργανα στο γυμναστήριο και γίνεται viral

Το σωστό, είναι να καθίσεις επάνω και να τραβήξεις τη ράβδο πάνω κάτω ενώ πρέπει να πάτε με αργό ρυθμό και να εισπνέεται και να εκπνέετε με σταθερό ρυθμό.

Ωστόσο, αυτός ο Βόσνιος φαίνεται πως δεν ήξερε την ακριβή χρήση της ράβδου. Στο βίντεο, φαίνεται να κρατιέται από έναν από τους βραχίονες του μηχανήματος και να χοροπηδά πάνω κάτω όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Την ώρα που ο άνδρας αυτός προσπαθεί μάταια να κάνει σωστά την άσκηση, ο άνδρας που καταγράφει το βίντεο ακούγεται να γελά λέγοντας: «Φίλε, τι αστείο».

Τελικά, έρχεται ένας άλλος για να βοηθήσει τον αρχάριο. Όμως αντί να του δείξει τη σωστή χρήση του μηχανήματος, αποφασίζει να τον βοηθήσει να εκτελέσει την άσκησή του με τον τρόπο που έκανε μέχρι εκείνη την ώρα.

Σηκώνει τον άλλο βραχίονα του μηχανήματος κι αρχίζει κι αυτός να γελά.

 

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *