Πρόγραμμα εκγύμνασης “Γυναίκα και Αθλητισμός” – Στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Άργους

Πρόγραμμα εκγύμνασης “Γυναίκα και Αθλητισμός” – Στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Άργους
Ξεκινά την Πέμπτη και θα ισχύει για κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:30 π.μ. – 11:30 μ.μ το πρόγραμμα εκγύμνασης “Γυναίκα και αθλητισμός” στο κλειστό γυμναστήριο του Δ. Α. Κ Άργους.Στο πρόγραμμα αυτό θα μπορούν όλες οι ενδιαφερόμενες να γυμναστούν με άνεση υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστριών σε ασκήσεις εκγύμνασης cardio, functional και step aerobic.
Με οδηγό το σλόγκαν “Κάνε το Στάδιο, το καλύτερο στάδιο της ζωής σου” ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας μας ανέφερε ότι φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο γυναικείο αθλητισμό για όλες τις ηλικίες, ενώ στο ΔΑΚ Άργους διαμορφώνεται ήδη ένας χώρος με “άρωμα γυναίκας”, μια όμορφη αίθουσα στην οποία θα μπορεί να γίνεται και ρυθμική γυμναστική.
“Στόχος του Ν.Π.Δ.Δ. είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό περισσότερες γυναίκες και να αναπτύξουν σε κάθε ηλικία το τρίπτυχο θάρρος, δύναμη και ευλυγισία”.
 Για όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλ. 2751360063 και 6934906137
paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *