Φοβερή καταγγελία: «Κρατικοί υπάλληλοι αφαιρούν στοιχεία από φακέλους συντάξεων»!!!

Φοβερή καταγγελία: «Κρατικοί υπάλληλοι αφαιρούν στοιχεία από φακέλους συντάξεων»!!!

Καταγγελία – «βόμβα» έκανε για τις καθυστερήσεις των συντάξεων σε χιλιάδες πολίτες ο γραμματέας της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, λέγοντας πως κρατικοί υπάλληλοι «φροντίζουν» ώστε αυτοί οι φάκελοι να… παραμένουν ελλείπεις!

H καταγγελία έγινε στην εκπομπή της “ΚΡΗΤΗ TV” «Αντιθέσεις» και στον Γιώργο Σαχίνη:

«Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε ό,τι λέω», απάντησε ο κ. Αυγενάκης στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατήγγειλε στη διάρκεια της εκπομπής ότι «εντέχνως αφαιρούνται στοιχεία και έχει δημιουργηθεί μια καινούργια κατηγορία… Οι καταγγελίες που έχουμε είναι πολύ συγκεκριμένες… Αυτό είναι ένα κολπάκι.

Εντέχνως αφαιρούνται στοιχεία από τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι συνταξιούχοι για να ξεκινήσουν να παίρνουν τη σύνταξή τους ή το εφάπαξ τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια καινούργια κατηγορία: τα “ανενεργά λόγω ελλείψεων”. Έτσι, 50,02% των αιτήσεων που υπάρχουν εκεί μέσα είναι “παρκαρισμένες”.

Σε ερωτήσεις που κάναμε καταρχήν στα στελέχη των υπηρεσιών αυτών, των ασφαλιστικών ταμείων, μας είπαν “ξέρετε, άνωθεν εντολή”… Από ‘κει και μετά είναι ευθύνη του πολιτικού προϊσταμένου, δηλαδή της κυβέρνησης, του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού, να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς κάνει».

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *