Αυτή είναι δουλειά: Ζητείται υπάλληλος ‑ δοκιμαστής από εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων

Αυτή είναι δουλειά: Ζητείται υπάλληλος ‑ δοκιμαστής από εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων

Εταιρεία παραγωγής εpωτικών βοηθημάτων αναζητεί υπάλληλο με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ως δοκιμαστή των προϊόντων της.

Η LoveWoo, από το Λονδίνο, ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση πάσης φύσεων σeξουαλικών βοηθημάτων για ενήλικες και υπόσχεται να πληρώσει αδρά τον άνθρωπο που θα προσληφθεί στη νέα θέση.

Με αμοιβή 28.000 λίρες το έτος, μάλλον πολλοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν αίτηση για τη δουλειά, η οποία περιλαμβάνει τη δοκιμή εσωρούχων και εpωτικών βοηθημάτων, καθώς και τη συμμετοχή σε εpωτικά παιχνίδια, με σκοπό προτάσεις βελτίωσής τους.

Επίσης, ο υπάλληλος θα πρέπει να σχολιάζει τόσο στα κοινωνικά μέσα σχετικά με τις εμπειρίες του από τα προϊόντα, όσο και στη σελίδα της εταιρείας, καθώς και να απαντά στα σχόλια του κοινού.

Τέλος, ο τυχερός που θα επιλεχθεί, θα έχει δικαίωμα απεριόριστων διακοπών, ιδιωτική ιατρική περίθαλψη και μειωμένη συμμετοχή στο γυμναστήριο, ενώ στα γενέθλια του θα έχει μειωμένο ωράριο.

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *