Λεκανοπέδιο Αττικής: Ναύπλιο & Πόρτο Χέλι στις προτιμήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο!

Λεκανοπέδιο Αττικής: Ναύπλιο & Πόρτο Χέλι στις προτιμήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο!

Ασύμφορο θεωρείται το κόστος διακοπών – εκτός Αθηνών – για μια τετραμελή οικογένεια, κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει όπως και οι συνήθειες του μέσου Έλληνα ταξιδιώτη, ο οποίος επιλέγει να ταξιδέψει με το δικό του αυτοκίνητο, υποστηρίζουν οι επαγγελματίες στον τουρισμό.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, επισημαίνουν, φέτος μεγαλύτερη προτίμηση εκδηλώνεται για κοντινούς προορισμούς, όπου οι εκδρομείς μπορούν να φθάσουν οδικώς, όπως το Ναύπλιο, το Λουτράκι, το Πόρτο Χέλι και το Αίγιο.

Όπως αναφέρουν στον Αθήνα 9.84, μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων που θα ταξιδέψει την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στην ηπειρωτική Ελλάδα θα πληρώσει κατά μέσο όρο για βασικά έξοδα 600 με 650 ευρώ. Στα 1.100 ευρώ υπολογίζονται, κατά μέσο όρο, τα έξοδα για μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων, που θα επιλέξει να περάσει την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο νησί, με τα δεδομένα ν’ αλλάζουν όταν πρόκειται για ιδιαίτερα δημοφιλή νησιά.

«Εάν αποφασίσουν να επιλέξουν κάποιο από αυτά τα μέρη», όπως μας είπαν, «το ποσό που θα πρέπει να υπολογίσουν ότι θα ξοδέψουν ανέρχεται το ελάχιστο στα 1.600 ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νησιά, όπως η Πάρος, η Νάξος και η Σαντορίνη, έχουν μεγαλύτερη ζήτηση αυτή την περίοδο γιατί ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα πακέτα προσφορών.

Πηγή: Δέσποινα Μπαρδάκου/athina984.gr

———————————————-

parios aug

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *