ΕΡΜΙΟΝΗ: Τελευταίες διευκρινίσεις για την Συναυλία του Γιάννη Πάριου

ΕΡΜΙΟΝΗ: Τελευταίες διευκρινίσεις για την Συναυλία του Γιάννη Πάριου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «Βιτόριζα» ενημερώνει με ένα τελευταίο δελτίο τύπου το κοινό για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στις 11 Αυγούστου.

1ον: Η προπώληση εισιτηρίων με τιμή 13€ από όλα τα σημεία προπώλησης, που έχουμε προαναφέρει, σταματάει την Πέμπτη 10 Αυγούστου, το βράδυ. Θα συνεχίσει να γίνεται προπώληση για όσους θελήσουν να πάρουν εισιτήρια σε αυτή την τιμή σε κιόσκι που θα υπάρχει στον χώρο της συναυλίας (Γήπεδο Ερμιόνης) και την Παρασκευή (ημέρα της συναυλίας) έως τις 15:00 μμ.

2ον: Οι είσοδοι για την συναυλία ανοίγουν στις 20:00 μμ. Η μια είσοδος για τα προπωλημένα εισιτήρια, επιδεικνύοντας το εισιτήριο μας, περνάμε αμέσως στον χώρο της συναυλίας και δεύτερη είσοδος θα είναι για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο από την προπώληση και για τις ειδικές κατηγορίες, που έχουν προαναφερθεί. Η τιμή για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια είναι 15€ και για τις ειδικές κατηγορίες 10€.

3ον: Χώρος στάθμευσης. Στον χώρο στάθμευσης, έξω από τον χώρο της συναυλίας, θα υπάρχει προσωπικό που θα κατευθύνει τα αυτοκίνητα στις θέσεις που πρέπει να παρκάρουν. Το προσωπικό θα φοράει φωσφόριζε γιλέκα και ταμπελάκια του Συλλόγου. Σε καμία περίπτωση, το κοινό δεν παραδίδει τα κλειδιά του οχήματος του σε κανέναν. Παρακαλούμε το κοινό, για την ομαλή διέλευση του στον χώρο της συναυλίας, να ακολουθεί τις οδηγίες.

4ον: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχει πλεόνασμα καθισμάτων και εισιτηρίων στον χώρο της συναυλία, ώστε κανένας να μην μείνει εκτός συναυλίας και εκτός καθίσματος.

Ζητάμε, λοιπόν, από το κοινό να οπλιστούμε όλοι με λίγη υπομονή, ώστε να μπουν όλοι ομαλά στον χώρο της συναυλίας, να απολαύσουμε μια υπέροχη βραδιά με τον τροβαδούρο του έρωτα, έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, τον Γιάννη Πάριο, που για πρώτη φορά μας κάνει την τιμή και έρχεται στην όμορφη Ερμιονίδα και στην Ερμιόνη.

Εισιτήρια Ειδικών Κατηγοριών

Παιδιά κάτω των 8 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο. Για παιδιά άνω των 8 ετών και μέχρι των 15 ετών, όπως και για ΑΜΕΑ, φοιτητές και ανέργους η είσοδος θα είναι 10€. Διευκρινίζουμε ότι για φοιτητές θα γίνεται πώληση εισιτηρίων, κατόπιν υπόδειξης φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) και για τους ανέργους, κατόπιν υπόδειξης της κάρτας ανεργίας. Εισιτήρια αυτών των κατηγοριών θα πωλούνται μόνο την ημέρα της συναυλίας και δεν υπάρχει προπώληση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Για τυχόν διευκρίνιση και πληροφορία ή εισιτήρια, καλέστε στα τηλέφωνα:
ΒΑΣΩ: 6972366737
ΓΙΩΡΓΟΣ: 6984434407
ΝΙΚΟΣ: 6977184743
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: 6978382730
ΝΑΝΤΙΑ: 6982647549
ΣΟΦΙΑ: 6974382452

———————————————-

parios aug

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *