Αργολίδα: «Ο Τζίμης» στο Ναύπλιο σχεδιάζει την κατασκευή αποτεφρωτηρίου νεκρών!

Αργολίδα: «Ο Τζίμης» στο Ναύπλιο σχεδιάζει την κατασκευή αποτεφρωτηρίου νεκρών!

Σε Αθήνα και Πάτρα θα κατασκευαστούν τα πρώτα αποτεφρωτήρια νεκρών μετά την ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Εσωτερικών.

Να τονισθεί πως περίπου 1.000 Έλληνες μεταφέρονται στη Βουλγαρία κατ’ έτος, προκειμένου να αποτεφρωθούν, με κόστος σχεδόν 3.000 ευρώ.

Το οικόπεδο όπου θα κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο στην Αθήνα, είναι στον Ελαιώνα και πρόκειται για μια έκταση περίπου 10 στρεμμάτων. Επίσης, στις αρχές του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Πάτρα.

Στην Αργολίδα, το Γραφείο Τελετών – Κηδειών – Μνημοσύνων «Ο Τζίμης», Π. Ψυχογιός & ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα το Ναύπλιο, έχει απευθυνθεί σε μελετητικό γραφείο ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας, με σκοπό να προχωρήσει στις διαδικασίες κατασκευής αποτεφρωτηρίου στην περιοχή μας, που θα καλύπτει εκτός από την Αργολίδα και τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όταν θα έχουμε νεώτερα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε επί του θέματος.

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

———————————————-

parios aug

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *