ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Χωρικός βρήκε κάτω από το μαξιλάρι του φίδι 1.30 εκατοστών!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Χωρικός βρήκε κάτω από το μαξιλάρι του φίδι 1.30 εκατοστών!

Να πέφτεις να κοιμηθείς και να διαπιστώνεις πως στο κρεβάτι σου έχει χωθεί… φίδι! Αν δεν είναι το άκρον άωτον της ανατριχίλας…

Τρομερό σοκ υπέστη κάτοικος του Πετρωτούτου του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων, το βράδυ της Τρίτης. Κάτω από μαξιλάρι του, είχε κρυφτεί ένα φίδι, μήκους 1.30 εκατοστών!

Ο άνθρωπος, οποίος διαμένει σε διώροφη οικοδομή στο χωριό, αργά το βράδυ πήγε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί. Νιώθοντας ενοχλήσεις στο μαξιλάρι του, προσπάθησε να ψηλαφίσει με το χέρι του, για να εξακριβώσει τι βρισκόταν κάτω από αυτό. Με ανατριχίλα διαπίστωσε ότι αυτό που τον ενοχλούσε ήταν ένα μεγάλο φίδι!

Έντρομος πετάχτηκε από το κρεβάτι ειδοποιώντας τα παιδιά του, που βρισκόταν κι αυτά στο σπίτι. Τελικά, για να απομακρυνθεί το φίδι χρειάστηκε η επέμβαση ενός πυροσβέστη, γείτονα, που έσπευσε και απομάκρυνε το ερπετό από το χώρο, ελευθερώνοντάς το στο φυσικό περιβάλλον.

Έκπληξη πάντως προκαλεί το γεγονός για το πώς το φίδι κατάφερε να μπει στο σπίτι μιας και πρόκειται για διώροφη οικοδομή.

Όπως και να έχει το περιστατικό θα μείνει αξέχαστο και θα προκαλεί ανατριχίλα στο ίδιο και στην οικογένειά του όταν θα το σκέφτεται.

Πηγή: krinitrikalon.gr

———————————————-

parios aug

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *