Τώρα… σωθήκαμε: Αναρχικοί gay ο τρόμος των τζιχαντιστών, με σήμα το… ροζ Καλάσνικοφ!

Τώρα… σωθήκαμε: Αναρχικοί gay ο τρόμος των τζιχαντιστών, με σήμα το… ροζ Καλάσνικοφ!

Μια ένοπλη πολιτοφυλακή που απαρτίζεται από αναρχικούς ομοφυλόφιλους πήρε τα όπλα για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές στη Συρία και να πάρει εκδίκηση για τις εκτελέσεις γκέι στις περιοχές που ελέγχει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος».

Έμβλημα του TQILA (The Queer Insurrection and Liberation Army) είναι ένα καλάσνικοφ σε ροζ φόντο.

Μέλη της πολιτοφυλακής αυτής που φορούσαν ροζ και μπλε μαντήλια πόζαραν μάλιστα αυτή την εβδομάδα με μια σημαία ουράνιου τόξου του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ στη Ράκα κι ένα πανό που έγραφε : «Αυτοί οι που@@@δες σκοτώνουν φασίστες».

Οι φανατικοί τζιχαντιστές του ISIS εκτέλεσαν εκατοντάδες ομοφυλόφιλους, πετώντας τους από τις στέγες κτιρίων, στις περιοχές που κατέλαβαν στη Συρία και το Ιράκ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΤQILA αναφέρει: «Δεν μπορούσαμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τις εικόνες ομοφυλοφίλων, που τους πετούν από τις στέγες και τους λιθοβολούσαν έως θανάτου.

Επιδιώκουμε να σπάσουμε το δυαδικό φύλο και να προωθήσουμε την γυναικεία επανάσταση καθώς και την ευρύτερη σεξουαλική επανάσταση του φύλου και της σεξουαλικότητας.»

Η πολιτοφυλακή αυτή είναι μια από εκείνες που μάχονται στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων για την κατάληψη της Ράκα, της de facto πρωτεύουσας του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία. Τα μέλη της λένε ότι αποτελούν μέρος της Διεθνούς Επαναστατικής Λαϊκής Αντάρτικης Δύναμης (IRPGF), ενός συνασπισμού ξένων μαχητών.

Ο Χεβάλ Ροτζιλατ, εκπρόσωπος του IRPGF είπε χθες: «πολλοί από τους συντρόφους μας είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ήδη πολεμούμε στη Ράκα».

———————————————-

parios aug

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 9 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *