Μανδράκια Ερμιόνης: Ο Τάσος Λάμπρου κατηγορεί τον Δήμαρχο για… ψευτιά & υποκρισία!

Μανδράκια Ερμιόνης: Ο Τάσος Λάμπρου κατηγορεί τον Δήμαρχο για… ψευτιά & υποκρισία!

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λάμπρου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή και του προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ Γιάννη Πάλλη για το θέμα της πώλησης νερού σε σκάφη που «δένουν» στα Μανδράκια Ερμιόνης, με αφορμή σχετική ανάρτηση του Δημάρχου στο Facebook.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Συγνώμη που σας κουράζουμε καλοκαιριάτικα με την πολιτική μας αντιπαράθεση, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ την υποκρισία και την ψευτιά του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή που συνεχώς εφαρμόζει,για να καλύψει την ανικανότητα του και τα παραμάγαζα στην αμαρτωλή (όπως ο ίδιος την αποκαλούσε) και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ.

Όταν ο Δήμαρχος διοικεί με ψευτιά και υποκρισία, ο μόνος δρόμος που του απομένει, είναι αργά ή γρήγορα η άτακτη φυγή του.

Αφού λοιπόν επέλεξε να ποινικοποιήσει την πολιτική αντιπαράθεση, πιστεύοντας ότι έτσι θα με φιμώσει, εγώ δεν πτοούμαι.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω να έρθουν στο φως τα παραμάγαζα της αμαρτωλής και καταχρεωμένης ΔΕΥΑΕΡ.

Θα αποκαλύψω στους Δημότες μας την υποκρισία και την ψευτιά του Δημάρχου για την πώληση νερού στα σκάφη στο λιμάνι των Μαντρακίων, που δίχως ντροπή και φιλότιμο ισχυρίζεται σε ανάρτησή του στο facebook, ότι μείωσε το κυβικό πώλησης του νερού στα σκάφη από 15€ στα 3€ ανά κυβικό, ένα πρόβλημα που είχε κληρονομήσει από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Βλέπε την θρασύτατη ψευδή ανάρτηση του Δημάρχου Ερμιονίδας:

Displaying NERO_MADRAKIA.png

Εγώ θα ξεσκεπάσω της μάσκες της ψευτιάς και της υποκρισίας του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, δημοσιεύοντας την 72/18-6-2014 απόφασης τηςΔΕΥΑΕΡ.

Εκεί ξεκάθαρα φαίνεται ότι ορίζει υπάλληλο να δίνει νερό στα σκάφη στο λιμάνι της Ερμιόνης και στα Μαντράκια, μέχρι να τοποθετηθούν οι αυτόματες παροχές νερού (που σήμερα στα Μαντράκια δεν έχουν τοποθετηθεί), με την τιμολογιακή πολιτική, Δημήτρη Σφυρή, που ίσχυε τότε, σύμφωνα με την απόφαση της Ερμιόνης.

Βλέπε την απόφαση 72/18-6-2014 της ΔΕΥΑΕΡ:
Displaying 722014_1.jpg

Displaying 722014_2.jpg

 

 Η ψευτιά και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο!!!

Αυτοί λοιπόν, Σφυρής και Πάλλης, δεν συνέχισαν να ενεργούν με αυτήν την πολιτική της παραπάνω απόφασης, αλλά επέλεξαν να αναθέσουν για τα έτη 2015 και 2016, σε ιδιωτική εταιρεία να δίνει νερό στα σκάφη στα Μαντράκια.

Και το έτος 2017, παραχώρησαν μετρητή νερού σε ιδιώτη, που χρέωνε τα σκάφη με 15€ το κυβικό.

Αυτό σταμάτησε την 13η Ιουνίου 2017, όταν επαναστάτησαν οι επαγγελματίες και οι σκήπερ, για αυτήν την εξωφρενική μεταχείριση.

Δηλαδή αγαπητοί μου συνδημότες εδώ ισχύει η λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αναρωτιέμαι αγαπητοί μου συνδημότες, αυτή η ενέργεια δε χρήζει εισαγγελικής έρευνας;;;

Εγώ τους προκαλώ, Δήμαρχο Σφυρή καιΠρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ Πάλλη, εντός δέκα ημερών, να προσκομίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε εμένα προσωπικά τα εξής στοιχεία:

1ο Με ποιον τρόπο ανέθετε η ΔΕΥΑΕΡ τα έργα στους εργολάβους και σε ποιους εργολάβους, τα τελευταία τρία χρόνια.

2ο Με ποιόν τρόπο ανάθεσε στην ιδιωτική εταιρεία την πώληση του νερού στα Μαντράκια για τα έτη 2015 και 2016 και με ποιο ποσόν.

3ο Μέχρι την 13η Ιουνίου 2017, σε ποιόν ιδιώτη εργολάβο είχαν παραχωρήσει μετρητή ύδρευσης στα Μαντράκια για να εισπράττει τα 15€ ανά κυβικό από την πώληση του νερού στα σκάφη.

4ο Ποια ποσά παρέδιδε στην ΔΕΥΑΕΡ η ιδιωτική εταιρεία από την πώληση του νερού στα Μαντράκια.

5ο Εάν η εταιρεία που έχει αναλάβει την λειτουργία των βιολογικών, έχει προσλάβει ηλεκτρολόγο, ποιο είναι το όνομά του και με ποιο ποσό αμείβεται.

6ο Σε ποιόν ιδιώτη προμηθευτή έχει αναθέσει η ΔΕΥΑΕΡ τα προγράμματα και την συντήρηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών  και από ποιόν προμηθευτή προμηθεύεται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Επειδή λοιπόν εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία «Γιάννης κερνάει και Γάννης πίνει»,

σας ενημερώνω ότι εάν στην προθεσμία των δέκα ημερών δεν μας έχετε παραδώσει τα στοιχεία που σας ζήτησα, θα με αναγκάσετε Δήμαρχε Δημήτρη Σφυρή και Γιάννη Πάλλη, να ακολουθήσω την δικιά σας οδό και να ζητήσω την εντολή του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για να τα παραλάβω.

Άμεσα, στο επόμενο Δελτίο Τύπου θα αποκαλύψω στους Δημότες μας, την πραγματικότητα σχετικά με την απόφαση 76/2017 Ορθή Επανάληψη της ΔΕΥΑΕΡ, και θα καταρρίψω τους ψευδείς ισχυρισμούς σας σχετικά με τα δήθεν «μπλοκαρισμένα» έργα που ισχυρίζεστε ότι εγώ σας «μπλοκάρισα».

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

φωτο: www.greekriviera.gr

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *