Αργολίδα: Δεν αποζημιώνουν για παγετό τα χωράφια από… μετατροπή! Έχουμε βουλευτές;

Αργολίδα: Δεν αποζημιώνουν για παγετό τα χωράφια από… μετατροπή! Έχουμε βουλευτές;

Η πληροφορία είναι σημερινή, απόλυτα ελεγμένη και άκρως εξοργιστική και έχει να κάνει με έναν παράλογο αποκλεισμό πολλών κτημάτων εσπεριδοειδών από την αποζημίωση για τον παγετό του χειμώνα.

Το σκηνικό της γελοιότητας

Μετά τις χιονοπτώσεις και τις καταστροφικές θερμοκρασίες του χειμώνα, που έπληξαν την παραγωγή των εσπεριδοειδών, κληθήκαμε να δηλώσουμε τις ζημιές, πληρώνοντας και το σχετικό χαράτσι…

Μετά από μήνες έστειλαν γεωπόνους, οι οποίοι, φυσικά, δεν βρήκαν ζημιές να καταγράψουν, απλά τους πήγαμε… βόλτα στα κτήματα. Σε ερώτηση για το πώς θα αποζημιωθούν οι ζημιές, μάθαμε πως θα βγεί κάποιο ποσό αναλογικά με το τι ποσότητα καρπού πήγε για… χυμό!!!

Αλλά το απολύτως εξοργιστικό είναι αυτό που προανέφερα: Η οδηγία άνωθέν είναι να μην αποζημιωθούν χωράφια με δέντρα όπου έχει γίνει… μετατροπή!!! Άντε, μετά, βγάλτε άκρη με τους ΣΥΡΙΖΑίους!!!

Εδώ στην Αργολίδα έχουμε τρεις Γιάννηδες βουλευτές. Υπάρχει ελπίδα να ενδιαφερθεί κανείς;;;

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

 

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *