Αίτημα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών να κηρυχτεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την χαλαζόπτωση

Αίτημα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών να κηρυχτεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την χαλαζόπτωση

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, μετά την 216/2017 σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απέστειλε επιστολή στην Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, όπου ζητά να κηρυχτεί ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά την έντονη χαλαζόπτωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Ιουνίου, προκαλώντας καταστροφές στις καλλιέργειες ζημιές σε θερμοκήπια, φυτικό κεφάλαιο, συστήματα άρδευσης , αγροτικές αποθήκες και στις αγροτικές υποδομές εν γένει σε όλο τον Αργολικό κάμπο.

Η υποβολή του σχετικού αιτήματος στην Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για κήρυξη του Δήμου Άργους Μυκηνών σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έγινε για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την σφοδρή χαλαζόπτωση.

Επίσης, τονίζεται πως είναι απαραίτητη η άμεση εκτίμηση των ζημιών από την πλευρά των Eλεγκτών – Γεωπόνων του ΕΛΓΑ, προκειμένου να καταβληθούν οι σχετικές αποζημιώσεις στους πληγέντες για τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες.

Ο Αργείος Ρεπόρτερ

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

 

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *