Ερμιόνη: Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές απ’ όλη τη χώρα παίζουν για καλό σκοπό

Ερμιόνη: Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές απ’ όλη τη χώρα παίζουν για καλό σκοπό

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας θέλοντας να στείλει σε όλους τους συμπολίτες μας το μήνυμα της αγάπης αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς, διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, φιλοξενώντας τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, το Σάββατο 22/04/2017 στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης, στον αγώνα για τον Γιώργο.

basket

Ένα αθλητικό ραντεβού παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ερμιονίδας εναντίον των αθλητών που όλοι θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια, των Ελλήνων βετεράνων καλαθοσφαιριστών, για ένα σημαντικό λόγο: Tη στήριξη του φίλου μας και συμπολίτη μας, του Γιώργου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του φίλου μας του Γιώργου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *