ΑΡΓΟΣ: Τουρνουά Μνήμης για Α. Μαυρομάτη, Β. Λαγουρό & Δ. Παράσχο

ΑΡΓΟΣ: Τουρνουά Μνήμης για Α. Μαυρομάτη, Β. Λαγουρό & Δ. Παράσχο

Κάθε Μεγάλη Πέμπτη, τα τελευταία χρόνια, γινόταν, μεταξύ των ανεξαρτήτων ομάδων Ιούνης 88 και Σπάρτακος, ένα παιχνίδι Μνήμης για τον Γιάννη Μπιμπή, που “έφυγε” αρκετά νέος από τη ζωή.

Φέτος, η σκληρή μοίρα πήρε από κοντά μας τρία αγαπητά σε όλους πρόσωπα, που ήσαν βασικά στελέχη τριών ανεξαρτήτων ομάδων του Άργους. Ήταν πρώτος ο Αντώνης Μαυρομάτης (Ιούνης 88), ακολούθησε ο Βαγγέλης Λαγουρός (ιδρυτής Ασπίδας) και πριν τρεις μέρες ο Δημήτρης Παράσχος (Σπάρτακος).

Έτσι, με πρωτοβουλία του Ιούνη 88, αυτή την Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει ένα μίνι Τουρνουά Μνήμης, για τους αδικοχαμένους συμπαίκτες και αντιπάλους, στο Δημοτικό Στάδιο Άργους.

Θα συμμετάσχουν οι ιστορικές ανεξάρτητες ομάδες: Ιούνης 88, Σπάρτακος, Ορφέας και Ράδιο Ήρα – Παρατηρητής και θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια (προκριματικά – τελικά) των 40΄έκαστο. Ώρα έναρξης: 15:00.

Ο Αργείος ρεπόρτερ

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

 

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *