ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του Κοσμά Κοφινά

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του Κοσμά Κοφινά

Στην 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2017, ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Τάσος Γ. Λάμπρου ενημέρωσε το σώμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Κοσμά Κοφινά, πρώην προέδρου της κοινότητας των Φούρνων για δώδεκα συνεχή χρόνια και εισηγήθηκε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος , το οποίο και εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.

  1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο και το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Φούρνων ενόψει του σαρανταημέρου μνημόσυνου να τιμήσουν την μνήμη του στην Τοπική Κοινότητα των Φούρνων.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου και να επιδοθεί στην οικογένεια του.

Φωτο: 10 χρόνια πριν, στα Παπούλια ανήμερα Πρωτομαγιά, ο αείμνηστος Κοσμάς Κοφινάς με τον Δήμαρχο Ερμιόνης Ανάργυρο Λεμπέση. (αρχείο Γιώργου Μουσταΐρα)

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *