Ύδρα – Κρανίδι – Ναύπλιο: Πρωινή Οδύσσεια για εγκυμονούσα, με αίσιο τέλος!

Ύδρα – Κρανίδι – Ναύπλιο: Πρωινή Οδύσσεια για εγκυμονούσα, με αίσιο τέλος!

Σήμερα, στις 6:00 το πρωί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου γυναίκα εγκυμονούσα από την Ύδρα, η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα. Εγκυμονούσε, μάλιστα, δίδυμα.

Κινητοποιήθηκε άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που της παρείχαν την πρώτη αγωγή και αφού εκρίθη απαραίτητη η διακομιδή της στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ξεκίνησε στις 8:00π.μ. μια… Οδύσσεια στους παγωμένους δρόμους.

Μπροστά πήγαινε, ανοίγοντας δρόμο, το 4Χ4 περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και από πίσω ακολουθούσε το ασθενοφόρο (που δεν είχε καν αλυσίδες!)… Όμως, η εμπειρία και η υπευθυνότητα του οδηγού ήταν στοιχεία αρκετά για να φθάσει η γυναίκα έγκαιρα και ασφαλής στο Ναύπλιο, όπου την περίμενε, ειδοποιημένο, το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής, με επικεφαλής τον εξαίρετο Μαιευτήρα Δημήτρη Μετρητίδη.

Εκεί γέννησε δύο υγιέστατα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία, στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν, λόγω ότι ήσαν πρόωρα, στην Μονάδα Νεογνών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Η ευτυχής μητέρα παρέμεινε στο Ναύπλιο.

Ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στα νεογέννητα και στους γονείς των και συγχαίρουμε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν να έρθουν στον κόσμο με τους καλύτερους οιωνούς!

Καλή χρονιά σε Όλους!

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

 

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Τel: 6998208172 / 6945984769 - Ε-mail: giomoustair@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *