Άγριο κυνηγητό τσιγγάνων – “Σήκωσαν” το Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας στη Δαλαμανάρα

Άγριο κυνηγητό τσιγγάνων – “Σήκωσαν” το Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας στη Δαλαμανάρα

Ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Δαλαμανάρας, σήμερα το βράδυ, στις 8:30, καθώς δυο αυτοκίνητα της Αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν αυτοκίνητο τσιγγάνων, που είχαν “σηκώσει” κυριολεκτικά το Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας.

Στο Πνευματικό Κέντρο, που βρίσκεται στο παλιό σχολείο του χωριού, είχε συγκεντρωθεί, από προσφορές πιστών, μεγάλος αριθμός προσφορών (τρόφιμα, γάλατα, ρουχισμός και χαρτικά) για να σταλούν στο Λύρειο Ίδρυμα της Αθήνας, όπου φιλοξενούνται 35 γέροντες και 60 ορφανά.

Οι διαρρήκτες τσιγγάνοι, τρεις τον αριθμό, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα, άρπαξαν τις προσφορές, μαζί με όποια ηλεκτρική συσκευή (τηλεόραση, ραδιόφωνο, κ.λ.π.) βρέθηκε στο διάβα τους και τα φόρτωσαν στο αμάξι τους.

Την ώρα που αποχωρούσαν με την λεία τους, έσπευδαν στον τόπο της διάρρηξης δυο αυτοκίνητα του Αστυνομικού Τμήματος Άργους (ένα της Ασφαλείας και ένα περιπολικό) ειδοποιημένα από οδηγό περαστικού μοτοποδηλάτου, που είχε αντιληφθεί ότι κάτι γινόταν στο Πνευματικό Κέντρο.

Ακολούθησε άγριο κυνηγητό σε δρομάκια του χωριού αλλά δυστυχώς οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανισθούν μαζί με τα κλεμμένα…

ρεπορτάζ: Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

 

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *