ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβαλαν πρόστιμο στην Τσαπεκοένσε γιατί δεν… κατέβηκε να παίξει!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβαλαν πρόστιμο στην Τσαπεκοένσε γιατί δεν… κατέβηκε να παίξει!!!

Δώδεκα μέρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε σχεδόν όλη την ομάδα της Τσαπεκοένσε, η ομοσπονδία της Βραζιλίας της επέβαλε πρόστιμο 28.000 ευρώ και της αφαίρεσε δύο βαθμούς γιατί… δεν εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της.

Ο προπονητής και σχεδόν όλη η ομάδα της Τσαπεκοένσε σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, όμως η ομοσπονδία ακολούθησε κατά γράμμα τον κανονισμό.

Η απίστευτη κίνηση ήρθε μετά την… προφανή αδυναμία της ομάδας να εμφανιστεί στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ακριβώς το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και στην Ατλέτικο Μινέιρο, που δεν πήγε στην αναμέτρηση επίσης για προφανείς λόγους.

Να υπενθυμίσουμε πως μόνο τρεις παίκτες επιβίωσαν του δυστυχήματος. Τα τελευταία νέα για την κατάσταση τους έρχονται για τον Νέτο, που βγήκε από την μηχανική υποστήριξη αλλά δεν θυμάται τίποτα για το δυστύχημα, ενώ ρωτά τους γιατρούς για το αποτελέσματα του αγώνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ, που θα αντιμετώπιζαν στην Κολομβία.

 

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *