ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ: Πώς βγάζω λεφτά από στοίχημα χωρίς κανένα ρίσκο!

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ: Πώς βγάζω λεφτά από στοίχημα χωρίς κανένα ρίσκο!

Υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος να είσαι συνέχεια κερδισμένος από το στοίχημα και χωρίς να έχεις καμιά απολύτως γνώση για το αντικείμενο, αρκεί να χρησιμοποιήσεις έξυπνα και προς όφελος σου, τον ανταγωνισμό των εταιριών στοιχημάτων και τα διαθέσιμα εργαλεία που υπάρχουν στο δίκτυο.

Πώς βγάζω λεφτά από το στοίχημα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο (1):

Μπορώ να το πετύχω με 2 τεχνικές. Σ΄ αυτούς που ασχολούνται με το στοίχημα χρόνια, πιθανότατα να είναι γνωστές και οι δύο. Αλλά στους περισσότερους είναι άγνωστες, ειδικότερα η δεύτερη ( με την οποία θα ασχοληθώ και εκτενέστερα).

Η πρώτη τεχνική είναι μαθηματική-στατιστική και μου εξασφαλίζει ότι θα βγάλω σίγουρα λεφτά, αλλά μπορεί να γίνει πολύ ψυχοφθόρα και ακατάλληλη για καρδιακούς. Είναι ο “στοιχηματισμός των Χ”. Αφορά, όπως καταλάβατε το ποδοσφαιρικό στοίχημα και επικεντρώνεται στην επιλογή του “Χ”. Το μακροχρόνιο αυτό στοίχημα βασίζετε στην λογική ότι όλες οι ομάδες κάποια στιγμή φέρνουν ισοπαλία.

Διαλέγω ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι ισοπαλίες πληρώνουν καλά (συντελεστή 3), μετά διαλέγω μία ομάδα, που με βάση την στατιστική δεν φέρνει πολλές ισοπαλίες. Από δω και πέρα ακολουθώ αυτήν την ομάδα στο ‘Χ” ανεξάρτητα από την αγωνιστική της κατάσταση και τον αντίπαλο της. Την ποντάρω όμως με συγκεκριμένο τρόπο. Στον πρώτο αγώνα ποντάρω 1€ (το νούμερο είναι συμβολικό και χρησιμοποιείται για ευκολία). Αν φέρει ισοπαλία πληρώνομαι 3€ (περίπου). Αν δεν έρθει, την παίζω και στον επόμενο αγώνα στο “Χ”, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα (2€). Αν δεν έρθει πάλι το ‘Χ”, στον επόμενο αγώνα διπλασιάζω πάλι το ποντάρισμα και ούτω καθεξής.

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα θα κερδίσω σε κάθε πιθανή ισοπαλία, με το παράδειγμα του ενός ευρώ.

Αγώνες       Ποντάρισμα   Σύνολο πονταρισμάτων     Συνολικά κέρδη     Καθαρά κέρδη
1                        1€                              1€                                3€                        2€
2                       2€                              3€                                6€                         3€
3                       4€                               7€                              12€                         5€
4                       8€                             15€                              24€                         9€
5                     16€                             31€                              48€                       17€
6                     32€                             63€                              96€                       33€
7                     64€                           127€                             192€                       65€
8                   128€                           255€                             364€                    109€
9                   256€                           511€                             768€                     257€
10                 512€                        1023€                           1536€                     513€

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αν αργήσει να έρθει το “Χ”, αρχίζω και δεν νοιώθω καλά, τριγυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα ότι δεν θα έρθει ούτε τώρα και που να βρω λεφτά να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Γίνεται η σέντρα του αγώνα και σφίγγεται η καρδιά μου, μήπως και δεν έρθει πάλι το “Χ”. Την ενδέκατη φορά θα πρέπει να ποντάρω 1024€ και αυτό με αγχώνει και με καταβάλει ψυχολογικά. Σκεφτείτε να μην είχα ξεκινήσει από το 1€ αλλά από τα 5€. Στο ενδέκατο ποντάρισμα θα χρειαζόμουν 5120€!! Η στατιστική λέει ότι μια ομάδα σε 6, το πολύ 7 αγώνες θα έχει φέρει “Χ”. Πολύ σπάνια θα έρθει το “Χ” μετά τους 10 αγώνες. Ναι, αλλά εάν αυτή η σπάνια περίπτωση τύχει σε μένα, τι κάνω; Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ότι θα έρθει στον 13 ή 14 αγώνα.

Γι΄ αυτό η τεχνική αυτή, είναι μεν αλάνθαστη, δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο, ξέρω ότι θα βγάζω λεφτά, αλλά είναι για πολύ γερά πορτοφόλια και όχι για το δικό μου. Γι’ αυτόν τον λόγο προτιμώ την επόμενη τεχνική, που διαθέτει όλα τα θετικά της πρώτης και κάποια άλλα επιπλέον.

Πώς βγάζω λεφτά από το στοίχημα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο (2):

Η τεχνική αυτή είναι γνωστή σε ελεύθερη μετάφραση, ως στοίχημα ασφαλείας (arbitrage betting). Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στοιχηματισμού που εκμεταλλεύεται την διαφορετική άποψη που μπορούν να έχουν δύο bookmakers για το ίδιο γεγονός, ή την λανθασμένη εκτίμηση που μπορεί να έχει κάποιος bookmaker για ένα γεγονός. Η τοποθέτηση του στοιχήματος για κάθε αποτέλεσμα του γεγονότος, σε δύο διαφορετικές εταιρίες, μπορεί να αποφέρει σίγουρο κέρδος για τον παίκτη. Το κέρδος κυμαίνεται μεταξύ του 4-5% και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 20%. Το arbitrage στοίχημα υπάρχει από την αρχή της ύπαρξης του στοιχήματος, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολη η εφαρμογή του, γιατί έπρεπε να πηγαίνεις από πρακτορείο σε πρακτορείο για να βρεις τις κατάλληλες αποδόσεις. Τώρα με την ανάπτυξη του διαδικτύου και την δυνατότητα άμεσης σύγκρισης αποδόσεων, η εφαρμογή του έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, έγινε και για τους bookmakers, ευκολότερη η προσαρμογή των αποδόσεων σύμφωνα με την αγορά.

Η τεχνική αυτή, βρίσκει εφαρμογή σε γεγονότα που έχουν μόνο δύο αποτελέσματα. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει και η ισοπαλία, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί στο μπάσκετ, στο τένις και σε ένα σωρό άλλα αθλητικά γεγονότα. Η μαθηματική συνάρτηση που την διέπει είναι απόλυτα υγιής και 100% κερδοφόρα. Ας το δούμε όμως και στην πράξη:

Υποθέτουμε ότι παίζει στο τένις ο Φέντερερ με τον Ναδάλ. Δεν χρειάζεται να γνωρίζω απολύτως τίποτα για τους παίκτες. Ακόμα και αν δεν ξέρω τι χρώμα έχει η μπάλα του τένις, μπορώ να βγάλω λεφτά από το συγκεκριμένο στοίχημα.

Ο bookmaker Α προσφέρει: 1.43 για τον Φέντερερ και 2.85 για τον Ναδάλ.

Ο bookmaker Β προσφέρει: 1.25 για τον Φέντερερ και 3.90 για τον Ναδάλ.

Παίρνω μολύβι και χαρτί και κάνω την εξής πράξη:

100€ Χ την μεγαλύτερη προσφορά του Α / την μεγαλύτερη προσφορά του Β (100*1.43/3.9=36,67). Ποντάρω τώρα στον Α 100€ στον Φέντερερ και στον Β, ποντάρω 36.67 στον Ναδάλ. Αν τελικά κερδίσει ο Φέντερερ θα κερδίσω 100*1.43=143€ από τον Α και θα χάσω 36.67€ στον Β. Αν κερδίσει ο Ναδάλ, θα χάσω 100€ στον Α και θα κερδίσω 36.67*3.9=143€ στον Β. Θα έχω δηλαδή ένα κέρδος 6.33€ όποιος και να κερδίσει.

Στο παράδειγμα που ανέφερα δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στις δύο εταιρίες. Υπάρχουν γεγονότα που οι αποκλίσεις είναι πραγματικά μεγάλες και τα ποσοστά του σίγουρου κέρδους που έχω είναι πολύ μεγαλύτερα. Μεγάλες διαφορές βρίσκω σε αγώνες μπάσκετ μικρών χωρών και μικρότερων κατηγοριών. Όσο μικρότερη είναι η κατηγορία, τόσο περισσότερο δυσκολεύονται οι bookmakers να βρούνε στοιχεία και φυσιολογικά αυξάνονται οι πιθανότητες να βρω σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Καλές περιπτώσεις είναι οι εθνικές διοργανώσεις κυπέλου, όπου συμμετέχουν ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες, Επίσης οι φιλικές αναμετρήσεις ομάδων. Αυτά ισχύουν και για το βόλευ. Ο παράδεισος όμως είναι το τένις. Οι πρώτοι προκριματικοί γύροι των τουρνουά, όπου συμμετέχουν πάρα πολλοί αθλητές, είναι πραγματικός θησαυρός.

Μέχρι εδώ είναι όλα καλά, ακούγονται τόσο εύκολα τα πράγματα, σχεδόν μαγικά. Αν είναι όμως τόσο εύκολα, τότε γιατί το κάνω εγώ και μερικοί άλλοι και όχι όλοι όσοι παίζουν στοίχημα; Πολλοί δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη τεχνική. Άλλοι την γνωρίζουν αλλά δεν είναι εξοικειωμένοι με το στοίχημα στο δίκτυο. Άλλοι το δοκίμασαν χωρίς επιτυχία, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα εργαλεία.

Προβλήματα: Όταν ξεκίνησα να εφαρμόζω την τεχνική, γράφτηκα σε μερικές εταιρίες και έμπαινα κάθε μέρα και έψαχνα για διαφορές αποδόσεων. Σπαταλούσα ένα δίωρο και συνήθως δεν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί. Γιατί δεν μπορεί να σε ικανοποιεί ένα κέρδος 6.33€ όταν έχεις ξοδέψει 2 ώρες από την ζωή σου. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να εντοπίζω πιο γρήγορα τον στόχο μου.

Μετά συνάντησα και το άλλο. Έβρισκα το παιχνίδι που ήθελα, αλλά ώσπου να πάω να το παίξω άλλαζαν τα ποσοστά ή γινόταν φραγή στο παιχνίδι και έκανα μια τρύπα στο νερό. Ώσπου να κάνω εγώ τους υπολογισμούς μου τα δεδομένα είχαν αλλάξει. Αυτό βέβαια, με έβαλε σε σκέψεις. Για να σπεύδουν οι εταιρίες να αλλάξουν τα ποσοστά τους, σημαίνει ότι κάποιοι (όχι εγώ πάντως) προλάβαιναν να εκμεταλλευτούν τις υψηλές αποδόσεις, φορτωνόταν το παιχνίδι και μοιραία το έφραζαν ή προσάρμοζαν τις αποδόσεις σε χαμηλότερα επίπεδα. Άρα υπήρχε τρόπος, απλά δεν τον ήξερα εγώ.

Ρωτώντας όμως, πας στην πόλη. Έψαξα λοιπόν και βρήκα την λύση. Ακούει στο όνομα 100PercentWinners Software. Είναι ένα λογισμικό που ανακάλυψαν κάτι Αμερικανάκια (ποιοi άλλοι;) και κάνει όλες τις δουλειές που απαιτούνται σε μηδενικό χρόνο. Είναι ένα σύστημα που τσεκάρει και συγκρίνει τις αποδόσεις των εταιριών μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ο server τους, συγκεντρώνει από τους bookies, τις αποδόσεις των εταιριών, τις συγκρίνει, κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς και στέλνει όλα τα αποτελέσματα με τα γεγονότα που προσφέρουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, κατευθείαν στον υπολογιστή μου και σε όσους έχουν εγκαταστήσει το λογισμικό αυτό. Και αυτό γίνεται συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα έχει αυτόματη ενημέρωση κάθε 10 λεπτά. Μπορεί να τσεκάρει πάνω από 14.000 ομάδες ή παίκτες και 9.500 αθλητικά γεγονότα σε 1 δευτερόλεπτο. Κάνει 930.000.000 υπολογισμούς το δευτερόλεπτο και δίνει πάνω από 50 αποτελέσματα την φορά (κάθε δεκάλεπτο δηλαδή).

Αποφάσισα λοιπόν, να πετάξω το κομπιουτεράκι και να πάρω το ρίσκο να αγοράσω κάτι άγνωστο. Και λέω ρίσκο, γιατί στο δίκτυο γυρνούν κάθε λογής απατεώνες. Η αλήθεια είναι ότι και η σελίδα τους δεν μου γέμισε το μάτι, γιατί αυτά τα αμερικάνικα τα καραγκιοζιλίκια με τις πολλές φωτογραφίες, τα μεγάλα λόγια και τα λεφτά που πετάνε στον αέρα, δεν τα εμπιστεύομαι. Αλλά Αμερικάνοι είναι αυτοί και έτσι σκέφτονται. Το αγόρασα λοιπόν, έκανα download το software, το εγκατέστησα και πραγματικά έμεινα άφωνος. Πράγματι έβγαζε τα αποτελέσματα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω σε εταιρίες αν ήταν αληθινά. Και ήταν. Τώρα είχα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσω. Τα λεφτά. Που θα έβρισκα τόσα λεφτά να παίξω όλα αυτά τα δωράκια. Λεφτά όμως δεν υπήρχαν, γι’ αυτό και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα. Από τα δεκάδες παιχνίδια που έβγαζε κάθε μέρα επέλεγα μόνο αυτό με την μεγαλύτερη απόδοση που δινόταν και σε εταιρίες που ήμουνα γραμμένος.

Ας αφήσουμε όμως την ιστορία, να περάσουμε στο σήμερα. Όποιος θέλει σήμερα να βγάλει εύκολα λεφτά στο ίντερνετ χωρίς ρίσκο, δεν έχει παρά να ασχοληθεί με το arbitrage betting. Δεν θα γίνει πλούσιος (εκτός αν είναι ήδη), αλλά σίγουρα θα βγάζει ένα γερό χαρτζιλίκι. Για να βγάλει λεφτά πολλά, θα πρέπει να επενδύσει και πολλά. Αλλά αν έχει να επενδύσει πολλά, μάλλον δεν θα ασχοληθεί με το στοίχημα καθόλου. Χρησιμοποιώντας το 100PercentWinners Software έχεις εξασφαλισμένη επιτυχία και απλά ορίζεις τα κέρδη σου ανάλογα με τα ποσά που μπορείς να διαθέσεις για στοιχηματισμό.

Το 100PercentWinners Software δεν είναι τζάμπα, αλλά το κόστος αγοράς δεν υπερβαίνει τα 55-60€* (ανάλογα με την ισοτιμία δολαρίου-ευρώ). Είναι ποσό που με 5 πονταρίσματα των 200€ έχει αποσβεστεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του arbitrage betting χωρίς αυτό.

Η σελίδα που παρουσιάζει το software θα την βρείτε εδώ. Η αγορά είναι online και αυτόματα αποκτάται το δικαίωμα λήψης. Σε δυο λεπτά το έχετε εγκαταστήσει. Καλύτερα να κάνετε μια δοκιμή πρώτα, ψάχνοντας μόνοι σας για διαφορές αποδόσεων, να παίξετε 2-3 τέτοια στοιχήματα, για να αντιληφθείτε την ανάγκη ύπαρξης και απόκτησης του 100PercentWinners Software.

Φίλοι μου καλά και βέβαια κέρδη…Για όποιες απορίες έχετε στείλτε μου εδώ nikos_zoro@hotmail.com

Πηγή: 7bet.gr

*Συμβουλή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Επειδή η ανάρτηση είναι επανάληψη παλαιότερης, πιθανόν το κόστος να έχει αλλάξει, όπως και οι όροι συνεργασίας. Μελετήστε τους ΚΑΛΑ πριν προχωρήσετε…

————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 25 χρόνια στην ενημέρωση, 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

paratiritisargolida

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *