Έρχονται αλλαγές στον ΚΟΚ – Δίπλωμα οδήγησης στα 17

Έρχονται αλλαγές στον ΚΟΚ – Δίπλωμα οδήγησης στα 17

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή την πρόταση για χορήγηση άδειας διπλώματος οδήγησης στα 17 έτη με συνοδό ένα ενήλικο.

«Το όριο ηλικίας για την απόκτηση διπλώματος πρέπει να κατέβει από τα 18 στα 17 χρόνια, υπό την προϋπόθεση, ότι τον ανήλικο οδηγό θα συνοδεύει, στο αυτοκίνητο, ενήλικος κάτοχος διπλώματος οδήγησης».

«Προσεγγίζουμε θετικά την πρόταση του κυρίου Καμμένου που στηρίζεται στο λεγόμενο Βρετανικό μοντέλο» ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη προαναγγέλλοντας παράλληλα τροποποίηση του ΚΟΚ.

Υπέρ της χορήγησης διπλώματος σε όσους κλείνουν τα 17 έτη , τάχθηκαν η ΝΔ μέσω του Νότη Μηταράκη και το Ποτάμι μέσω του Σπύρου Λυκούδη ενώ η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ πρότεινε το όριο ηλικίας να μειωθεί στα 16 καθώς, όπως είπε, ήδη κυκλοφορούν ανήλικοι με παπάκια που εργάζονται σε καταστήματα εστίασης.

businessnews.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: giomoustair@gmail.com – iasonasm@hotmail.com – 6997912002 – 6978507567

photo

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *