Ο Ν. Μιχαλολιακος μιλα στους “Πρωταγωνιστες” (η εκπομπη)

Ο Ν. Μιχαλολιακος μιλα στους “Πρωταγωνιστες” (η εκπομπη)
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξένησε τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε μια συνέντευξη που περιμέναμε μια ολόκληρη εβδομάδα. Απ’ ό,τι φάνηκε, δικαίως…
Οι πολυαναμενόμενοι “Πρωταγωνιστές” της πρώτης Κυριακής μετά τις εκλογές ξεκίνησαν με αποσπάσματα από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα που σχολίαζαν τη ραγδαία άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές.

Στη συνέχεια, πριν μεταδοθεί η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου, είδαμε τον συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη και τον Διονύση Σαββόπουλο να προσπαθούν να ερμηνεύσουν στον Σταύρο Θεοδωράκη την “άνθιση” του κινήματος της Χ.Α., ενώ ακούσαμε και αρκετούς ψηφοφόρους που την τίμησαν στις εκλογές (όχι, αυτούς δεν τους είδαμε, αφού η κάμερα δεν εστίαζε στα πρόσωπά τους) να εξηγούν την επιλογή τους.

Στο μεγάλο τετ-α-τετ της βραδιάς, η κουβέντα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο ξεκίνησε χαλαρά (σπουδές στο Μαθηματικό, αναφορά σε αγαπημένο του φίλο κομμουνιστή), αλλά από τη στιγμή που λέξεις-κλειδιά όπως “φασίστες”, “μετανάστες”, “ναζί”, “ελληνική καταγωγή”, “τραμπούκοι” και “βία” έπεσαν στο τραπέζι, τα αίματα άναψαν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Σταύρο Θεοδωράκη:

SigmaLive

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *