Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

Πέρασαν οι Αποκριές. Πάνε οι μασκαράδες. Έρχεται η σαρακοστή. Μ` ελιές και μασκαράδες.

Με σατυρικά τραγούδια από την Παιδική και Μικτή Χορωδία, χορό και κέφι ήταν γεμάτη η βραδιά του αποκριάτικου χορού του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Royal Pantazis στη Δαλαμανάρα. Χορωδοί, φίλοι, παιδιά και γονείς χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι αργά.

photo

Ο Πρόεδρος και μαέστρος της Χορωδίας κ. Γιάννης Κόντης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ευχόμενος σε όλους καλή σαρακοστή. Μίλησε επίσης, με ευγνωμοσύνη για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις για τα δώρα που πρόσφεραν στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου ευχόμενος προσωπική και επαγγελματική πρόοδο.

Το καλό φαγητό, το άφθονο κρασί, οι καντρίλιες, η επιλεγμένη μουσική, το κέφι και ο χορός έκαναν τους φίλους να διασκεδάσουν από καρδιάς.

Τα δώρα που και φέτος ξεπέρασαν τα τριακόσια έδωσαν χαρά σε όλους γιατί κάθε λαχνός έκρυβε κι ένα δώρο. Το ποδήλατο που κληρώθηκε ήταν προσφορά του καταστήματος «ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΤΑΚΗΣ ΣΕΛΛΗΣ» έναντι ΟΤΕ και πέρασε στα χέρια του κ. Νίκου Ευσταθίου. Καλές ορθοπεταλιές, κύριε Ευσταθίου!

Τη βραδιά αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, οι βουλευτές κ. Γιάννης Ανδριανός και κ. Γιάννης Μανιάτης, ο θεματικός αντιπ/ρχης κ. Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο εκδότης της εφημερίδας «Αργειακό Βήμα» κ. Χαρίτος Θωμόπουλος, χορωδοί, φίλοι, παιδιά και γονείς των μικρών χορωδών.

Η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στις 16 Απριλίου 2016 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου θα λάβει χώρα η 10η Χορωδιακή Συνάντηση με συμμετοχή πέντε χορωδιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 23 χρόνια στην ενημέρωση, 7 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: giomoustair@gmail.com – iasonasm@hotmail.com – 6997912002 – 6978507567

photo

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *