Πόρτο Χέλι: Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για 600 στρέμματα

Πόρτο Χέλι: Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για 600 στρέμματα

Περίπου 600 στρέμματα γης που έχει το ΤΑΙΠΕΔ στη Βερβερόντα, στο Πόρτο Χέλι, βγαίνουν προς πώληση και ήδη το αγοραστικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Η περιοχή, ενδεχομένως, στους περισσότερους από εμάς, εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, να μην «λέει» και πολλά. Ωστόσο για τους γνώστες του επιχειρείν και όχι μόνο, δείχνει να αποτελεί ήδη μήλον της έριδος.

Ο λόγος αφορά στα περίπου 600 στρέμματα γης που έχει το ΤΑΙΠΕΔ στη Βερβερόντα, στο Πόρτο Χέλι. Βγαίνουν προς πώληση και ήδη το αγοραστικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο!

Η συγκεκριμένη έκταση έχει ένα μεγάλο, κρυφό, πλεονέκτημα (πέραν όλων των άλλων, που είναι προφανή): είναι αρκετή για να δημιουργηθεί εκεί … αεροδρόμιο.

Απαιτούνται 400 στρέμματα, κατ΄ελάχιστον, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Με την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζει η ευρύτερη περιοχή, η οποία, σημειωτέον δεν διαθέτει αεροδρόμιο σε κοντινή απόσταση, αλλά εξυπηρετείται από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκτιμάται ότι θα αποτελεί μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, για όποιον αποκτήσει την έκταση.

Για την ιστορία μόνο να αναφέρουμε ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η εξοχική κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

voria.gr

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *