Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα για τον αθλητισμό στο Άργος (photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα για τον αθλητισμό στο Άργος (photos)

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετό κόσμο διεξήχθη, χθες το απόγευμα, ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο Άργους “Μέγας Αλέξανδρος”, με θέμα “Γενικές αρχές παιδικής υγείας, ψυχολογίας και αθλητισμού”.

Τη συνδιοργάνωση της ημερίδας ανέλαβαν ο Ολυμπιακός Άργους και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και γνωστός φυσικοθεραπευτής Βασίλης Σιδέρης, ο καθηγητής φυσικής αγωγής Προκόπης Μενάγιας, ο παιδίατρος Γιώργος Νοικοκυράκης και η ψυχολόγος Εμμανουέλα Κούρου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Παναργειακού Γιάννης Κουτάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και αρκετός κόσμος που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από τους ειδικούς σε θέματα παιδικής υγείας, ψυχολογίας και αθλητισμού.

Ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημερίδα, στην οποία οι ομιλητές ανέπτυξαν σημαντικά θέματα και ο κόσμος απέκτησε πολλές και χρήσιμες γνώσεις. Ωραία η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Άργους και φυσικά εξαιρετική η τεχνική υποστήριξη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όπως και ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου Άργους, ο οποίος είναι πραγματικό στολίδι για την πόλη.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την ημερίδα:

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *