Μουρατίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: «Αυτές είναι οι βίζιτες που έχουν πάρει εκπομπές και τώρα το παίζουν μανούλες…»!

Μουρατίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: «Αυτές είναι οι βίζιτες που έχουν πάρει εκπομπές και τώρα το παίζουν μανούλες…»!

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει για το παρελθόν και το παρόν σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, χωρις να διστάζει να χρησιμοποιήσει αιχμηρά λόγια…

-Περιμένατε τέτοια πορεία στη ζωή σας, τέτοια καριέρα;

-Όχι. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μπερδέψει λίγο. Όσο ήμουν πιτσιρικάς και δούλευα, κακόμαθα, με την έννοια ότι δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους. Όλο αυτό που έζησα μετά μου έκανε πολύ φθηνό. ¨Εχοντας δουλέψει με τη Μελίνα Μερκούρη, την Ειρήνη Παπά, με μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, μετά αισθανόμουν ότι όσο πήγαινα έπεφτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι έχει πέσει γενικά το γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις.

-Δώστε μου ένα παράδειγμα.

-Έκανα δημόσιες σχέσεις σε γραφείο Τύπου στη Μαρινέλλα, έστελνα ένα δελτίο Τύπου και δεν μου το έβαζε καμία εφημερίδα. «Έλα μωρέ, τήν μπουζουξού», μου λέγανε. Τώρα κατεβάζουν τα βρακιά τους στην πρώτη ημιεπώνυμη, άφωνη. Έλεγα σε ένα περιοδικό: «Θα μου κάνετε εξώφυλλο την Ειρήνη Παπά;» Μου απαντούσαν: «Γιατί, τι κάνει;» Τώρα κάνουν εξώφυλλο, επειδή μία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

-Ποιος φταίει για όλο αυτό;

-Οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες και η πτώση της αισθητικής και της μόρφωσης. Σε όλα τα Μέσα έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους, ημιατάλαντους και χιλιάδες άλλα κοσμητικά επίθετα, που… ας μην τα πω τώρα και δημιουργήσω πάλι… Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Αυτές διαμορφώνουν την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

One Comment

 • ΝΙΚ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ10. May, 2016

  ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΝ 3/5/2016
  1 ΚΑΦΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΘΥΛΗΚΟ ΦΕΡΕΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ
  1ΚΑΦΕ ΜΑΥΡΟ (ΓΚΡΙΦΩΝ)ΘΥΛΗΚΟ ΦΕΡΕΙ ΛΟΥΡΙ
  1ΚΑΦΕ ΜΑΥΡΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ (ΓΚΕΚΑΣ ΣΕΓΚΟΥΤΣΙΟ) ΦΕΡΕΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

  ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛ 6944611342 ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *