ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Γαλέος εμφανίστηκε στην… ψαρόσκαλα της Κοιλάδας (photo)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Γαλέος εμφανίστηκε στην… ψαρόσκαλα της Κοιλάδας (photo)

Έφαγε, ήπιε, διασκέδασε και μετά έγραψε και έστειλε και ένα δελτίο Τύπου για να δείξει ότι επισκέφτηκε την Αργολίδα… Μπορεί στο νομό να είναι άφαντος αλλά στα γλέντια πρώτος ο Βουλευτής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλέο, Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα, ο οποίος μπορεί να μην κάνει ποτέ ερωτήσεις που αφορούν την εκλογική του περιφέρεια, αλλά τώρα τελευταία βρίσκεται στην Ερμιονίδα για διακοπές και ενημερώνει τον κόσμο για τις… δράσεις του.

Ο βουλευτής επισκέφτηκε την Ερμιονίδα, στην οποία έχει αγοράσει οικόπεδο δίπλα στο Αmanzoe και αφού πρώτα βρήκε ευκαιρία να δει πως πάει η επένδυσή του, στη συνέχεια μπόρεσε και πετάχτηκε μέχρι την Κοιλάδα που διοργάνωσε γλέντι η ομάδα της Κορωνίδας.

Μάλιστα ο κ. Γαλέος εντυπωσιάστηκε από τα ψάρια (γαλέος σκορδαλιά, σαρδέλες κ.λ.π.) και το καλό κρανιδιώτικο κρασί και διασκέδασε μέχρι τις 2.30 τη νύχτα. Αφού λοιπόν το γλέντι ήταν μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να χαλαρώσει και να τον δει και λίγο ο κόσμος, καθώς τον περισσότερο καιρό τον περνάει στη Ζυρίχη, έστειλε και δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ με αφορμή την παρουσία του εκεί.

Μάλιστα, η φωτογραφία της ανάρτησης είναι αυτή που έστειλε ο ίδιος! Πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχει Βουλευτής που θεωρεί άξιο αναφοράς το γεγονός ότι παρέστη σε γλέντι και στέλνει στα ΜΜΕ φωτογραφία με ψαροφαγία και κρασί!!! Ωραίος ο κ. Γαλέος, έδωσε το παρών του στην Ερμιονίδα και πλέον μπορεί να ξαναχαθεί για κανα μήνα από το νομό του, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

Την επόμενη φορά θα φροντίσει να ενημερώσει τους ψηφοφόρους του και για καμια βουτιά στη θάλασσα… Ικανό τον έχουμε να στείλει και φωτογραφία με μαγιό και να τονίζει πως “Ο Βουλευτής επισκέφτηκε παραλία της Αργολίδας”.

Εάν νομίζετε πως απλά έχουμε όρεξη για χιούμορ σας διαβεβαιώνουμε πως μιλάμε πολύ σοβαρά. Ο ίδιος ο Βουλευτής, μαζί με τη φωτογραφία, μας ενημέρωσε στο δελτίο Τύπου πως…”φιλοξενήθηκε στο τραπέζι του Γιάννη Παπαδιά και άλλων κομματικών φίλων, αποχωρώντας στις 2.30 π.μ., δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πλήθος και την από καρδιάς συμμετοχή του κόσμου στο γλέντι.”

“Τουρίστα” τον φώναζαν οι ψηφοφόροι του, μέχρι πρότινος, επειδή χάνεται συχνά στην Ελβετία, “Γλεντζέ” τον αποκαλούν πλέον. Dolce Vita για τον Βουλευτή που κατάφερε μέχρι στιγμής στη θητεία του να μην απασχολήσει τη Βουλή για θέματα της Αργολίδας. Ερωτήσεις, επερωτήσεις, παρεμβάσεις, ομιλίες… ας τα κάνει ο Ανδριανός με τον Κοδελα αυτά… Ο κ. Γαλέος το έχει πιάσει το νόημα… λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και την έδρα μου!

Χαρούμενος ο ίδιος, ακόμα πιο πολύ οι Μέξη, Μανιάτης και Σιδέρης που βλέπουν την έδρα να έρχεται και δεν ξέρουν ποιος θα προλάβει να την πάρει. Το σίγουρο είναι πως και Βουλευτής να μην ξαναβγεί δεν θα τον πειράξει ιδιαίτερα, έτσι και αλλιώς την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο κάνει γούστο και δεν το κρύβει.

Οργανωμένος πάντως, αγόρασε και GPS μάθαμε, για να μη χάνεται στους δρόμους, έτσι κι αλλιώς την Αργολίδα μόνο για παραθερισμό την βλέπει τα τελευταία 40 χρόνια και δεν ξέρει καλά τα σημεία της. Αυτά τα ολίγα για τον ψηφοφόρο του Πειραιά που τυγχάνει και Βουλευτής Αργολίδας. Και όπως έλεγε κοψοχέρης ψηφοφόρος του πριν από λίγο που είδε τη φωτογραφία “Αίμα-Τιμή-Γαλέος με Κρασί”!!!

Και για να κλείσουμε, ας φροντίσει πρώτα να μάθει σωστά τα επώνυμα αυτών που κάνει παρέα. Παπαδίας λέγεται κύριε βολευτά ο ομοτράπεζός σου και όχι… Παπαδιάς!!!!….. Γκέκε;

Ο ρεπόρτερ της Ερμιονίδας

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *