Σε ελεύθερη πτώση ο Παναργειακός. Κινδυνεύει άμεσα να πέσει στο τοπικό!

Σε ελεύθερη πτώση ο Παναργειακός. Κινδυνεύει άμεσα να πέσει στο τοπικό!

Δραματικές ώρες για το ιστορικό σωματείο του Άργους. Χωρίς ρόστερ, χωρίς διοίκηση και ο χρηματοδότης Ν. Ρονιώτης έριξε μαύρη πέτρα. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έχει το ρεπορτάζ.

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Παναργειακό, καθώς αυτά που ακούστηκαν στη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση της ομάδας μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι. Μπαίνει Αύγουστος και αντί να έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τα μπαράζ της Β’ Εθνικής, η ομάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση καθώς μόλις 8 ποδοσφαιριστές έχουν μείνει, ο Νίκος Ρονιώτης παράτησε την ομάδα και δεν θα ξανασχοληθεί, η διοίκηση παραιτήθηκε, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει χρήματα και με δεδομένα τα παραπάνω γίνεται σαφές πως όχι μόνο δεν θα μπορέσει να πάει στα μπαράζ αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να δηλώσει συμμετοχή ακόμα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη νέα χρονιά.

???????????????????????????????

Η ομάδα δυαλύεται και στη χθεσινή Γενική Συνέλευση δεν βρέθηκε κανένας να πάρει έστω και την παραμικρή ευθύνη, παρά όλοι όσοι μίλησαν το μόνο που υποστήριξαν ήταν ότι έχουν βοηθήσει τον Παναργειακό, έχουν βάλει χρήματα και πως για όλα φταίει ο Καβακάς.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Μπακοπάνος όταν ρωτήθηκε για το… μπέρδεμα με τις φανέλες στον αγώνα της χρονιάς με τον Πανελευσινιακό απολογήθηκε πως δεν φταίει αυτός γιατί είχε σπασμένο χέρι και δεν έγραψε ο ίδιος το φύλλο αγώνα. Ίσως να είχε και πρόβλημα στα μάτια γιατί βρισκόταν εκεί και δεν πρόσεξε ότι άλλα νούμερα στις φανέλες είχαν δηλωθεί και άλλα φόρεσαν οι παίκτες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Παναργειακός με σκορ 0-3. Ρωτήθηκε δε, ποιος ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό το σφάλμα και απάντησε ο Παπαδάκης και στη συνέχεια που τον ρώτησαν γιατί δεν έφυγε ο Παπαδάκης αμέσως μετά, πετάχτηκε ο Πιλιγκίκος και απάντησε πως τον κράτησε ο Δήμαρχος γιατί έχει καλή καρδιά…. Καφενείο η ομάδα, στο μόνο που συμφώνησαν όλοι είναι ότι δεν φταίει κανένας τους και πως για όλα φταίει ο προπονητής. Ο “Μουρίνιο της Βέροιας” όπως τον αποκάλεσαν χαρακτηριστικά.

Εντωμεταξύ η συνέλευση έγινε τόσο αργοπορημένα γιατί περίμεναν τις αποφάσεις του κ. Ρονιώτη, ο οποίος είναι εξαφανισμένος στην Αυστραλία και κλαίει τα 230 χιλιάρικα που έριξε στον Παναργειακό.

???????????????????????????????

Ο Δήμαρχος εξήγησε πως ο Ρονιώτης δεν ασχολείται πλέον γιατί ζήτησε να βρεθούν και άλλοι που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα και πως όσα μαζευτούν από τους άλλους, άλλα τόσα θα βάλει και αυτός. Τελικά μόνο δύο άτομα ενδιαφέρθηκαν και μαζεύτηκαν 40.000 ευρώ και ο Ελληνοαυστραλός σκέφτηκε πως συνολικά με 80.000 ευρώ δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά η ομάδα και αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά. Επίσης ο κ. Καμπόσος τόνισε πως έχει βάλει από την τσέπη του 23.000 ευρώ και ξεκαθάρισε πως τελείωσε από την ομάδα και δεν πρόκειται να δώσει φράγκο ούτε ο ο ίδιος προσωπικά αλλά ούτε και ο Δήμος.

Έγινε αναφορά σε τρεις παίκτες που “στήθηκαν” στο ματς με την Ελευσίνα αλλά δεν κατονομάστηκαν και η ευθύνη έπεσε στον Καβακά που χαρακτηρίστηκε ως καταστροφή γιατί πήρε 70.000 ευρώ για παίκτες και δεν έφτιαξε ομάδα. Φυσικά αυτό δεν το έβλεπαν για να τον διώξουν νωρίτερα, γιατί πράγματι ήταν τραγικός προπονητής και έκανε ζημιά, όμως δεν γίνεται να φταίει μόνο ο κόουτς και κανένας άλλος.

Έγινε γνωστό από τον Τρύφωνα Μποζιονέλο πως ο προϋπολογισμός της χρονιάς ήταν 310.000 ευρώ και έχουν μείνει οφειλές 50.000 ευρώ σε προμηθευτές και παίκτες, οι οποίοι έχασαν τους τελευταίους δύο μισθούς.

???????????????????????????????

Ο Βαγγέλης Πιλιγκίκος τόνισε πως η Γενική Συνέλευση άργησε τόσο πολύ επειδή του ζήτησε ο Δήμαρχος να περιμένει για να δει πρώτα τις προθέσεις του Ρονιώτη, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως ούτε αυτός σκοπεύει να συνεχίσει στην ομάδα. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παίρνει η ομάδα νέους ντόπιους παίκτες, έκανε παρέμβαση ο Δημήτρης Σκούρας λέγοντας πως δεν θέλουν ούτε να ακούνε για τον Παναργειακό. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα κανένας δεν θέλει να παίξει σε αυτή, ακόμα και εάν είναι ντόπιος. Ο κ. Σκούρας ξεκαθάρισε και αυτός με τη σειρά του πως δεν θα ασχοληθεί ξανά, μάλιστα κάποια στιγμή ακούστηκε η ατάκα “όποιος θέλει από εσάς να έρθει να αναλάβει γιατί η θέση είναι κενή…”

Πλέον μόνο ο Μπακοπάνος έχει μείνει στην ομάδα, τόνισε πως υπάρχουν 8 δελτία ποδοσφαιριστών και πως εάν γίνουν μπαράζ και θελήσει ο Παναργειακός να συμμετάσχει, μπορεί να βρει άλλους 8 παίκτες και να κατεβάσει 16αδα.

???????????????????????????????

Χειρότερο από καφενείο κατάντησαν τον Παναργειακό, δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο τοπικό φαντάζει ιδιαίτερα μεγάλο. Φυσικά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό καθώς η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί ξανά τη Δευτέρα ή την Τρίτη στο Επιμελητηριο Αργολίδας και μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα και να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Κρίμα για την ιστορική ομάδα του Άργους, κρίμα για τον κόσμο της που πίστεψε πέρσι σε κάτι καλό αλλά είπαμε… για όλα φταίει ο Καβακάς. Τουλάχιστον αυτόν βρήκαν οι διοικούντες να του φορτώσουν την αποτυχημένη χρονιά μιας και αυτοί ήταν αλάνθαστοι και τα έκαναν όλα τέλεια.

Τέλος, βγήκαν προφητικά τα λόγια του Δημάρχου, όταν στα μέσα της χρονιάς είχε δηλώσει πως “εάν ο Παναργειακός δεν ανέβει κατηγορία… δεν θα υπάρχει Παναργειακός”, το μόνο που δεν πρόβλεψε ούτε αυτός αλλά ούτε και εμείς είναι το γεγονός πως όντως η ομάδα έχει την ευκαιρία να ανέβει, μέσω μπαράζ, αλλά και πάλι δεν υπάρχει Παναργειακός.

Περαστικά μας, εμείς αρρωσταίνουμε κάθε Κυριακή… ούτε ο Μπακοπάνος, ούτε ο Σκούρας, ούτε και ο Ρονιώτης που στο τέλος θα τον ψάχνει να τον βρει η Νικολούλη στην Αυστραλία. Αλλά είπαμε, βάρεσε κανόνι και δεν θέλει να ξαναδεί ούτε να ξανακούσει για Παναργειακό ο συγκεκριμένος. Του χρόνου θα βλέπουμε τον Παναργειακό να παίζει με Αργοναύτη, Τροιζηνιακό και Ασίνη… τουλάχιστον δεν θα μας κοροίδεύουν και θα παίζουν στην ομάδα ντόπια παιδιά σαν αυτά που έδιωξαν για να φέρουν κάτι Πόυτσι και κάτι Πότσι και κατάντησε ομάδα της που..ας. Όπως και να χει, εμείς εκεί θα είμαστε του χρόνου, ας δούμε και αυτούς που το έπαιξαν μεγαλοπαράγοντες που θα βρίσκονται.

Ιάσονας Μουσταΐρας

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Τel: 6998208172 / 6945984769 - Ε-mail: giomoustair@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *