«Η Γωνιά του Καβαλάρη»: Το καλύτερο μεζεδοπωλείο στο Ναύπλιο!

«Η Γωνιά του Καβαλάρη»: Το καλύτερο μεζεδοπωλείο στο Ναύπλιο!

«Η Γωνιά του Καβαλάρη», μεζεδοπωλείο εν Ναυπλίω με τις γκραβούρες στους τοίχους να θυμίζουν παλιά ταβέρνα, με κρύα ή ζεστά πιάτα που κάνουν ολόκληρο το μαγαζί να μυρίζει νόστιμα για τους φίλους του ούζου, του τσίπουρου, του κρασιού και όχι μόνο!!!

photo

Η ανανεωμένη Ναυπλιώτικη Γωνιά είναι το μουσικό μεζεδοπωλείο στο τέρμα της οδού Αμαλίας που προσφέρει σε ένα πολύ ζεστό στέκι έναν υπέροχο φιλόξενο χώρο γεύσης με πολλές εκπλήξεις!

photo

Το νεοκλασικό κτίριο με ανανεωμένη διακόσμηση και κουζίνα υποκλίνεται στην παράδοση με ξεχωριστούς μεζέδες στην πλέον παραδοσιακή μεζεδογειτονιά. Το παλιό Ανάπλι απέκτησε μια ακόμη πρόταση… κουζίνας με στυλ.

photo

Μεζέδες μετά μουσικής, άρωμα παλιάς πόλης που θα σας ανοίξουν την όρεξη μαζί με τσίπουρα από όλη την Ελλάδα για μερακλήδες, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.

???????????????????????????????

«Η Γωνιά του Καβαλάρη»
Αμαλίας 2 – Ναύπλιο
Τηλ. 27525 00180

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Τel: 6998208172 / 6945984769 - Ε-mail: giomoustair@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *