Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, για το έτος 2012, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γνωρίζεται ότι, για το χρονικό διάστημα από 6 Ιουλίου 2012 έως 11 Αυγούστου 2012, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, κατά τις ώρες 22:45’ έως 00:40’, θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Μονοδρόμηση του τμήματος της Εθνικής Οδού Ισθμίων-Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, με κατεύθυνση από Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου προς Λυγουριό και από το Αρχαίο Θέατρο, έως την συμβολή της με την Εθνική Οδό Λυγουριού-Κρανιδίου.
  • Μονοδρόμηση του τμήματος της Εθνικής Οδού Άργους-Ναυπλίου- Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου (με κατεύθυνση από Κέντρο Υγείας Λυγουριού, προς το κέντρο του Λυγουριού), από την διασταύρωση Κέντρου Υγείας, έως την συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Λυγουριού-Αρχαίας Επιδαύρου (Διασταύρωση 11ης).
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, πριν τη συμβολής της Εθνικής Οδού Άργους-Ναυπλίου- Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, με την Παλαιά Εθνική Οδό Λυγουριού-Αρχαίας Επιδαύρου (Διασταύρωση 11ης ).
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος, επί της Λεωφόρου Ασκληπιού, εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Λυγουριού και για το τμήμα της, από την Πλατεία Ασκληπιού (39,4 χιλ. Εθνικής Οδού Ναυπλίου – Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου), μέχρι και το 35,2 χιλ. αυτής, τις ίδιες ημέρες και για το χρονικό διάστημα, από τις ώρες 19:00’ έως 00:30’, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων της Αστυνομικής Διεύθυνση Αργολίδας.